Κατηγορίες
Football League - Κύπελλο Ελλάδος

Ο σκόρερ της νίκης του Αιγινιακού στη Βέροια, Νίκος Ζούρκος μιλά στην κάμερα του OTE TV

zourkos_0Στην κάμερα του Cosmote Sport μίλησε μετά το τέλος της αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, ο Ημαθιώτης μέσος και σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης Νίκος Ζούρκος.

Αναλυτικά :

«Συγχαρητήρια στον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και όλο το τιμ της ομάδας. Έκανα καλό τελείωμα στο γκολ. Ήμασταν τυχεροί στο δοκάρι της Βέροιας και στο τέλος πήραμε άξια τη νίκη. Συνεχίζουμε. Η Βέροια έχει ποιότητα αλλά εμείς ήμασταν κλειστοί σήμερα και πιο αποφασισμένοι στις μονομαχίες. Στόχος μας στο Κύπελλο είναι να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε πάνω από όλα όμως, κοιτάμε το πρωτάθλημα».

Ο προπονητής του Αιγινιακού, Περικλής Αμανατίδης, αναφερόμενος στην επικράτηση της ομάδας του: «Πιστέψαμε από την αρχή στη νίκη. Είπαμε ότι σήμερα ήταν ευκαιρία για μας να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Χρειαζόμαστε να μπούμε σε ρυθμό γιατί το προηγούμενο Σάββατο χάναμε ουσιαστικά δεύτερη «πρεμιέρα», μετά τη διακοπή. Αυτός ήταν και ο λόγος που δε δώσαμε ευκαιρίες σε κάποια παιδιά αλλά χρησιμοποιήσαμε κυρίως παίκτες στους οποίους Θα βασιστούμε περισσότερο στο πρωτάθλημα για να διατηρηθούν σε αγωνιστικό ρυθμό. Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση. Από σήμερα κρατάμε τη συγκέντρωση» είπε χαρακτηριστικά, ο έμπειρος τεχνικός. ‘Όσον αφορά στους στόχους του Αιγινιακού στο Θεσμό του Κυπέλλου, ο 46χρονος προπονητής είπε «Οι ομάδες της Foοtball League θέλουν να αποκτήσουν παραστάσεις και αν μπορέσουν να προκριθούν, κάτι που αν το πετύχουν είναι καταξίωση. Δίνουν περισσότερα παιχνίδια και είναι ευκαιρία για να δείξουν κάποια πράγματα. Αυτό ζητούν όλοι οι παίκτες. Μια ευκαιρία».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected