Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ποντιακή Νεολαία Αράχου 4-0 (photos)

alexandriamou_trikala0015

Ένα εύκολο απόγευμα για τον πρωτοπόρο Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, που δεν συνάντησε ιδιαίτερα εμπόδια για την 11η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου επέβαλε από την αρχή την υπεροχή της και με συνεχόμενες επιθετικές πρωτοβουλίες, μετέφερε την πίεση στα καρέ του Γιαβάση. Από την άλλη πλευρά, οι “μπλάουγκράνα”, με σημαντικές απουσίες και με σύνθεση ανάγκης, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το σημερινό παιχνίδι, ενώ παράλληλα υπέστη την 8η συνεχόμενη ήττα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Οι “πράσινοι” κυριάρχησαν από την αρχή στον αγωνιστικό χώρο και στα πρώτα 5 λεπτά της αναμέτρησης, είχαν δύο κλασικές ευκαιρίες. Αρχικά στο 2′ ο Κίτσας αστόχησε εξ επαφής στην κεφαλιά μετά τη σέντρα του Σούρλα από τα δεξιά ενώ στο 5ο λεπτό ο Ζωγράφος, πλάσαρε ωραία αλλά ο Γιαβάσης πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα.

Στο 15′ σημειώθηκε το highlight της αναμέτρησης, όταν ο Κίτσας εκτέλεσε το φάουλ λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια στην πλάτη του Γιαβάση, στο κάθετο δοκάρι για να την μπλοκάρει τελικά ο νεαρός πορτιέρο των Ποντίων.

alexandriamou_trikala0081Η πίεση του Μέγα Αλέξανδρου καρποφόρησε στο 18ο λεπτό, όταν ο Ηλίας Αθανασιάδης έκανε την παράλληλη πάσα από τα δεξιά, ο Κίτσας άφησε με προσποίηση τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια και ο επερχόμενος Ζωγράφος με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Τρία λεπτά αργότερα, οι πρωτοπόροι διπλασίασαν τα τέρματα τους με σκόρερ αυτή τη φορά τον Γιώργο Κίτσα, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, “έγραψε” το 2-0.

Στη συνέχεια και για ένα μεγάλο διάστημα στην αναμέτρηση, ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, με αποτέλεσμα οι φάσεις στα δύο καρέ να είναι ελάχιστες.

Ωστόσο οι “πράσινοι” κατάφεραν να διευρύνουν κι άλλο το σκορ, χάρη σε τέρματα των Ταταρίδη και Κίτσα. Στο 84′, μετά από ωραία ενέργεια του Σούρλα από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Κίτσα, αυτός την “έσπασε” για τον επερχόμενο Ταταρίδη ο οποίος με ευθύβολο σουτ από το ύψος της περιοχής, σημείωσε το 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κίτσας στο 87′ μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και ιδανικό τελείωμα. Αυτό ήταν το 22ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Λιόλιο.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ιωακειμίδης, Τασίδης, Πετκάκης, Αθανασιάδης Η. (50′ Συμπεθέρης), Κουκουράκης (30′ λ.τ. Μηνούδης), Σερμπίνης, Ταταρίδης, Ζωγράφος, Πατατούκας (70′ Νασούφι), Σούρλας Δ., Κίτσας.

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Γιαβάσης, Αραμπατζής, Μουράτι, Μπεκτάς, Καϊρακλίδης, Φεζουλάς, Μπεκιαρίδης, Αργυρόπουλος Μ., Ριστέμογλου (75′ Νικολόπουλος), Μουταφίδης, Αργυρόπουλος Κ.

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected