Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Το pregame της 11ης και 12ης αγωνιστικής αντίστοιχα στην Α2 ΕΠΣ Ημαθίας

pre-game-a211111112111

Επιστροφή στη δράση στον 1ο όμιλο και το πλέον καθοριστικό παιχνίδι τόσο για τις δύο ομάδες όσο και το μέλλον του 1ου ομίλου διεξάγεται στην Αγκαθιά.

Ο πρόλογος μπορεί να μοιάζει υπερβολικός ωστόσο από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ανάμεσα στη Νίκη Αγκαθιάς και τον Φίλιππο Μελίκης, θα εξαρτηθούν πολλά όσον αφορά τη διεκδίκηση των δύο εισιτηρίων που οδηγούν στην Α1 Ερασιτεχνική.

Με νίκη των “ασπρόμαυρων” η διαφορά εκτοξεύεται στους 8 βαθμούς, μια “ψαλίδα” που θεωρείται δύσκολο να κλείσει στον δεύτερο γύρο. Με ισοπαλία, ο Φίλιππος παίρνει…παράταση στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, αν όμως φύγει με το διπλό από την έδρα της Νίκης, τότε το πρωτάθλημα για τις δύο ομάδες ξεκινά ουσιαστικά από την αρχή.

Την ίδια ώρα, ο πρωτοπόρος και αήττητος Άρης Παλαιοχωρίου υποδέχεται τον Μακεδονικό Πλατάνου και έχει την ευκαιρία να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί ενώ σπουδαίο είναι το παιχνίδι στο Νησί, όπου ο Αστέρας Αλεξάνδρειας θα επιδιώξει τη νίκη – ανάσα κόντρα στον πιο…άνετο πλέον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα αναζητά ο ΠΑΟΚ Κουλούρας, που υποδέχεται την Κυριακή τον ΠΑΟ Παλατίτσια, ο οποίος μετά τα τελευταία αποτελέσματα, έχει απομακρυνθεί αισθητά από τη δεύτερη θέση.

Ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται στη Μέση, όπου ο τοπικός Φίλιππος υποδέχεται τον Εθνικό Κλειδιού ενώ ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα είναι το ματς στον Σχοινά, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Θύελλα Σταυρού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο, με ώρα έναρξης στις 15.00 :

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

ΑΕ Σχοινά – Θύελλα Σταυρού

Νίκη Αγκαθιάς – Φίλιππος Μελίκης

Άρης Παλαιοχωρίου – Μακεδονικός Πλατάνου

Φίλιππος Μέσης – Εθνικός Κλειδιού

ΠΑΟΚ Κουλούρας – ΠΑΟ Παλατίτσια

δείτε εδώ τη τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου

pre-game-a211111112111

Την ευκαιρία να διατηρήσουν τις υψηλές θέσεις στη βαθμολογία έχουν οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας στον 2ο όμιλο, καθώς οι περισσότερες ομάδες αγωνίζονται εντός έδρας.

Η πρωτοπόρος Νέα Γενεά Νικομήδειας φιλοξενεί την Κυριακή τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και έχει την ευκαιρία να διατηρήσει τα κεκτημένα, μετά από τις πρώτες 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, ιδιαίτερης σημασίας είναι το ματς στα Μονόσπιτα, όπου η τοπική Ελπίδα θα υποδεχτεί τη δεύτερη ΑΕΠ Βέροιας, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός. Μια αναμέτρηση που περιμένει με αγωνία και ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, όπου μια ισοπαλία θα ήταν…λουκούμι για τους “κυανόλευκους” εφόσον βέβαια οι ίδιοι επικρατήσουν της Ακαδημίας Βέροιας.

Σπουδαίο παιχνίδι και στη Ραχιά, όπου Εθνικός και ΑΟ Μαρίνας θα διασταυρώσουν τα…ξίφη τους, με φόντο την αναρρίχηση στη βαθμολογία. Ο Εθνικός προέρχεται από νικηφόρο σερί αλλά και από το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας, σε αντίθεση με τους “οράνιε” που μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες.

Μεγάλης σημασίας είναι και το παιχνίδι στο Λαζοχώρι, όπου ο Μακεδόνας παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά αν θέλει να ελπίζει σε παραμονή, κόντρα όμως στον πάντα επικίνδυνο ΑΣ Πατρίδας.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση στο Μακροχώρι, όπου η τοπική Ακαδημία υποδέχεται τη Δόξα Νάουσας, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο, με ώρα έναρξης στις 15.00 :

Μακεδόνας Βέροιας – ΑΣ Πατρίδας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

Εθνικός Ράχης  – ΑΟ Μαρίνας

Ελπίδα Μονοσπίτων – ΑΕΠ Βέροιας

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Ακαδημία Βέροιας

Ακαδημία Μακροχωρίου – Δόξα Νάουσας

Ρεπό : Αριστοτέλης Νάουσας

δείτε εδώ τη τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected