Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

ΕΠΙΚΟ και ακατάλληλο για καρδιακούς! (vid)

Cy19fB-XEAAlTL1Η Μπόρνμουθ βρέθηκε να χάνει 2-0 και 3-1 μέχρι το 76′ από τη Λίβερπουλ, αλλά εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο όλα τα δώρα που της έδωσε το αμυντικό κουφάρι των “κόκκινων” και τελικά νίκησε 4-3.

Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό… Όταν μια ομάδα δέχεται γκολ στα έντεκα από τα 14 παιχνίδια που έχει δώσει στο πρωτάθλημα και έχει παθητικό πάνω από ένα γκολ μέσο όρο σε κάθε ματς, θα πρέπει να περιμένει και κάποια κατάρρευση. Η Λίβερπουλ είναι καλή χρυσή και άγια όταν πρέπει να δημιουργήσει παιχνίδι, αλλά όταν πρέπει να υπερασπιστεί σκορ είναι μια από τις χειρότερες ομάδες της λίγκας.

Όπως αναφέρει το novasports.gr, η ίδια δεν το έχει στο DNA της, ο προπονητής της δεν το έχει στο DNA του, άρα οι φίλοι της θα πρέπει να το συνηθίσουν εκτός και αν συμβεί κάτι που και πάλι είναι κόντρα στο γενετικό υλικό του Κλοπ. Να αγοράσει παίκτες αξίας για την άμυνά του. Που τέτοια τύχη, όμως… Εδώ σήμερα έπαιξε με κεντρικό αμυντικό τον Λούκας, ο οποίος παρέπαιε. Και δεν το έχει κάνει για πρώτη φορά που σημαίνει ότι δεν τον ενοχλεί ότι όταν λείπει ο Μάτιπ μια ολόκληρη Λίβερπουλ στηρίζεται σε έναν αμυντικό μέσο ως εναλλακτική. Προφανώς ο Κλαβάν αποκτήθηκε για να παίζει μόνο αριστερά…

δείτε τα γκολ του αγώνα ΕΔΩ

Ενα ακόμα άσχημο για τη Λίβερπουλ είναι ότι αν απουσιάζουν δυο τρεις παίκτες, το ρόστερ φαίνεται πιο άδειο και από αποξηραμένη λίμνη. Στο σημερινό παιχνίδι, στον πάγκο του Κλοπ κάθισαν οι Κλαβάν, Μορένο, Μινιολέ, Λαλάνα, Ετζάρια, Γούντμπερν και Αλεξάντερ-Αρνολντ. Αρκετά με τα φιλοσοφικά της Λίβερπουλ, όμως.

Οι “κόκκινοι” προηγήθηκαν 2-0 με δυο αντεπιθέσεις. Πάσα του Τσαν, σουτ του Μανέ και πάσα του Χέντερσον εξαιρετικό πλασέ του Οριγκί. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι του Γουίλσον, αλλά ο Τσαν έδειξε να “καθαρίζει” το ματς με το γκολ που σημείωσε στο 64′. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, όμως, όταν παίζεις κόντρα στην άμυνα της Λίβερπουλ. Η παθιασμένη Μπόρνμουθ, έπαιξε με δύναμη και με διάθεση να γυρίσει το παιχνίδι. Δεν τα παράτησε και δικαιώθηκε. Γκολ ο Φρέιζερ στο 76′, γκολ ο Κουκ στο 79′ με τα μετόπισθεν της ομάδας του μεγάλου λιμανιού να εμφανίζει σημάδια αποσύνθεσης και τελικά 4-3 στο 93′ από πλασέ του Ακέ μετά το δωράκι του Κάριους.

Το αποτέλεσμα
Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ 4-3
0-1 Μανέ (20)
0-2 Οριγκί (22)
1-2 (56) πέναλτι Γουίλσον
1-3 Τσαν (64)
2-3 (76) Φρέιζερ
3-3 (79) Κουκ
4-3 (90+3) Ακέ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected