Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Μακεδονικός Φούφα – ΑΕΠ Βατολάκκου 2-0 (photos)

IMG_9401Παίζοντας όσο χρειαζόταν ο Μακεδονικός Φούφα κέρδισε την Α.Ε.Π. Βατολάκκου με 2-0 έκανε το 2 στα 2 στα συνεχόμενα παιχνίδια που είχε εντός και πλέον βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Ο Φούφας που δείχνει ότι γίνεται πολύ καλά, υπάρχει τέλεια συνεργασία, προπονητή, ποδοσφαιριστών και διοίκησης και τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο.

Άλλωστε η θέση που κατέχει αυτή τη στιγμή λέει πολλά.

Η νίκη αυτή δεν πανηγυρίστηκε όσο έπρεπε αφού έχασε 2 ποδοσφαιριστές με τραυματισμό (Κεσκιλίδης- Κοπατσάρης) με το τραυματισμό του πρώτου να φαντάζει πιο σοβαρός.

IMG_9403Το τραγικό ήταν ότι δεν υπήρχε ασθενοφόρο να έρθει αφού το ένα που υπήρχε σε υπηρεσία είχε πάει στη Θεσσαλονίκη και έτσι επιστρατεύτηκε αγροτικό και στη συνέχεια ΙΧ για να πάει ο ποδοσφαιριστής στο νοσοκομείο.

Εκεί δεν τελείωσε η ταλαιπωρία του αφού δεν υπήρχε ορθοπεδικός και αφού του τοποθετήθηκε νάρθηκας γύρισε στο σπίτι του. Έτσι η σοβαρότητα του τραυματισμού θα φαινόταν τις επόμενες μέρες. Ελλάδα 2016.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος ο Μακεδονικός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος ανοίγοντας και νωρίς το σκορ ενώ στο 2ο παραχώρησε γήπεδο χωρίς όμως να κινδυνέψει, ενώ σε αντίθεση σημείωσε και 2ο τέρμα και έφτασε σε μια ακόμα νίκη.

Από την άλλη ο Βατόλακκος προσπάθησε στο 2ο μέρος αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι και παρέμεινε τελευταίος.

Φάσεις και γκολ

Με το καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για το Φούφα αφού στο 8ο ο Τοπάλης εκτέλεσε φάουλ και ο Τζουβάρας με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 30ο ο Τσόμπο έδωσε στο Παπουτσίδη που σούταρε αλλά ο Νομικός μπλόκαρε και στο 36ο σουτ του Κεσκιλίδη άουτ. Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Τοπάλη στο 46ο ενώ στο 65ο σε σουτ Κοτσατίσογλου η μπάλα άλλαξε πορεία αλλά ο Χρυσοστομίδης δεν αιφνιδιάστηκε και απέκρουσε.

IMG_9409Στο 75ο τέλος κόρνερ Τοπάλη κεφαλιά Φωτιάδη η μπάλα βρήκε Μπιμπίρη, Χαραλαμπίδη και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 2-0.

Συνθέσεις

Μακεδονικός Φούφα: Χρυσοστομίδης, Κοπατσάρης (46ο λ.τ. Φωτιάδης), Σιδηρόπουλος, Τζουβάρας, Τακίδης, Τσόμπο, Κεσκιλίδης (46ο λ.τ. Πιριτσάους), Τοπάλης, Παπουτσίδης, Χάιτας,Καραπέτρος.

Α.Ε.Π. Βατολάκκου: Νομικός, Τσιαρτσιώτης, Χαραλαμπίδης, Μπιμπίρης, Τσαγκαλίδης, Αντωνιάδης (46ο Τζερεμές), Ζολώτας, Σπηλιώτης, Κοτσατίσογλου, Μπιζιώτας, Ζχαριουδάκης (46ο Βογδόπουλος).

Να σημειωθεί ότι τηρήθηκε ενός λεπτού ως ελάχιστο φόρο τιμής, στα θύματα της τραγωδίας που έπληξε την ποδοσφαιρική ομάδα της Βραζιλίας, Σαπεκοένσε, όταν πριν λίγες μέρες συνετρίβη το αεροσκάφος που μετέφερε την αποστολή στην Κολομβία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected