Κατηγορίες
Κύπελλο Γ Εθνικής

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Καβάλα – Αλμωπός Αριδαίας 0-0, 3-4 πεν

DSC_0007-604x402Πρόκριση στα πέναλτι για τον Αλμωπό Αριδαίας στο Κύπελλο της Γ Εθνικής, που κατάφερε να περάσει από την έδρα της Καβάλας παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε για 66 λεπτά με παίκτη λιγότερο!

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο και προσαρμόστηκε ιδανικά στις δύσκολες συνθήκες του αγώνα, ειδικότερα μετά την υπερπροσπάθεια της Κυριακής κόντρα στην ίδια ομάδα αλλά και το ταξίδι για την πανέμορφη πόλη της Δυτικής Μακεδονίας.

Το πέναλτι που έδωσε την πρόκριση στον Αλμωπό σημείωσε ο Κοβάτσης, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-4 και χάθηκε στη συνέχεια στις αγκαλιές των συμπαικτών του, που πανηγύρισαν έξαλλα τη μεγάλη πρόκριση.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα της Πέλλας, στις 21/12 στον Λαγκαδά με αντίπαλο την ΑΠΕΛ.

το φιλμ του αγώνα στο proininews.gr,

τα πέναλτι :

Παπαδόπουλος Γ. 1-0

Ελευθεριάδης Λ. 1-1

Μπάτζιος άουτ

Καμπάνης απόκρουση

Σταματόπουλος 2-1

Ελευθεριάδης Θ. 2-2

Γιαλούσης 3-2

Παπασυμεών 3-3

Δέντσας απόκρουση

Ζαρογιάννης άουτ

Πτηνόπουλος άουτ

Κοβάτσης 3-4

Συνθέσεις :

Καβάλα : Συριτούδης, Γιαλούσης, Μπάτζιος, Παβίσεβιτς (75` Μπλιός) , Παππάς (87` Παπαδόπουλος), Σταματόπουλος, Δέντσας, Λίτσκας (64` Πτηνόπουλος), Μπρατσιάνι, Καπνόπουλος, Κυριακίδης.

Αλμωπός Αριδαίας:  Καραγιαννίδης, Παπασυμεών, Ζαρογιάννης, Παπαζούδης, Κοβάτσης, Θ. Ελευθεριάδης, Τσιμτσιρίδης (104` Μουρατίδης), Σιδώρης (78` Καμπάνης), Λ. Ελευθεριάδης, Διαμαντίδης (57` Ελευθεριάδης Γ.), Μιχαηλίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected