Κατηγορίες
Κύπελλο Γ Εθνικής

Κύπελλο Γ Εθνική (1ος όμιλος) Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Καλαμαριάς 0-2 (photos)

nestos01Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής προκρίθηκε ο Απόλλων Καλαμαριάς, επικρατώντας με 2-0 του Νέστου στη Χρυσούπολη.

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αν και με πολλά νέα πρόσωπα στην σύνθεσή της, ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε στο 23′ με τον Λάζαρο Μωυσιάδη. Ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στο δεύτερο μέρος, ενώ και στο πρώτο μέρος δοκάρι είχε και ο Νικολόπουλος . Το τελικό 0-2 «έγραψε» ο Ρόβας στην εκπνοή της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Σεζγκίν Κιγιτζή της ΕΠΣ Θράκης, κυρίως για δύο περιπτώσεις στις οποίες ζήτησαν πέναλτι.

Ο Απόλλων στην επόμενη φάση συναντά τον Ορφέα Ξάνθης που επικράτησε της Δόξας Προσκυνητών, ενώ το άλλο ζευγάρι είναι Λαγκαδάς-Αλμωπός Αριδαίας.

δείτε το φιλμ του αγώνες και περισσότερες φωτογραφίες στο xronmetro.com

Συνθέσεις

ΝΕΣΤΟΣ: Κυφωνίδης, Καζαντζίδης, Μπουλγκούρας, Πουλακάκης, Κωνσταντινίδης, Ντερτιλής (78′ Φαμπιόν), Μιχαλάκης, Μαζιώτης, Κοντογιάννης (46′ Βαλαβανόπουλος), Αποστολίδης, Λάσπατζης (59′ Παναγιωτόπουλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Μένκα, Αμαραντίδης, Ζώτος, Καλαϊτζίδης (52′ λ.τ. Ντόικιτς), Φάμπιο, Καπίας, Δαλιανόπουλος, Ιωαννίδης, Ρόβας, Μωυσιάδης, Νικολόπουλος (57′ Μπακαλούδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected