Κατηγορίες
Κύπελλο Γ Εθνικής

Κύπελλο Γ Εθνικής (4ος όμιλος) Πανθηραϊκός – ΑΣ Ρόδος 0-1 (photos)

15398873_10211825925551843_1050712661_o

Σε ένα παιχνίδι, όπου η πρόκριση δεν ήταν αυτοσκοπός για τις δύο ομάδες, η Ρόδος επικράτησε με 0-1 κόντρα στον Πανθηραϊκό και θα συνεχίσει στην 3η αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής.

Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με χαλαρό ρυθμό ήταν αυτό που έγινε σήμερα στο γήπεδο των Φηρών, με τους Μανόλη Παπαματθαιάκη και Σάββα Ορφανίδη να δίνουν λεπτά συμμετοχής σε παίκτες που μέχρι σήμερα δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά.

Ένας από αυτούς και ο 16χρονος Ανδρέας Δρόσος, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά και μάλιστα πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, κίνηση που σίγουρα αποτελεί «ένεση ηθικού» στον μικρό ταλαντούχο Σαντορινιό παίκτη.

Γενικά ο Πανθηραϊκός είχε την υπεροχή με 2-3 καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, με την Ρόδο να έχει δύο καλές στιγμές με τους Βολονάκη και Δημητράδη.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι σκόραραν νωρίς και συγκεκριμένα στο 54, όπου ο Στάτης μετά από κόντρες της μπάλας στη περιοχή βρέθηκε στο σωστό σημείο και από κοντά έκανε το 0-1.

Από εκεί και πέρα ο Πανθηραϊκός και με την είσοδο του Περιάλη στο παιχνίδι, πίεσε και προσπάθησε να απαντήσει δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες που δεν κατάφερε όμως να μετατρέψει καμία σε γκολ.

Έτσι το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τον Πανθηραϊκό πλέον να προετοιμάζεται για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Εργοτέλη.

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός (Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Κορτσινίδης, Μκρτσιαν, Δρόσος, Τζωρμπατζάκης, Σαββίδης (46′ Μπακάλης), Συνολάκης (55′ Λαζαρίδης), Κρίτσας, Γαρυφαλλόπουλος (68′ Περιάλης), Ζώνας, Παπίτσας.

ΑΣ Ρόδος (Ορφανίδης): Ράτζα, Ιμεραλιλάι, Καμπούρης, Νικήτας, Κατσαμάκης, Στατης, Δημητριάδης, Γανωτάκης (70′ Ραφτής), Βολονάκης, Πατσιλης (55′ Τρέχας), Καρυοφυλλης (82′ Κεχαγιόγλου).

περισσότερες φωτογραφίες στο sportcyclades.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected