Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τέλος ο Γκονσάλβες Ουέλινγκτον!

DSCN2278Δεν θα αγωνιστεί τελικά στη Γ Εθνική με τα χρώματα του ΦΑΣ Νάουσα ο Γκονσάλβες Ουέλινγκτον!

Ο 33χρονος επιθετικός αποτελεί από σήμερα (8/12) παρελθόν από τον “κυανόλευκο” σύλλογο και ενώ είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση να επιστρέψει στα γήπεδα μετά τον σοβαρό του τραυματισμό και συγκεκριμένα στον αγώνα μπαράζ ανόδου της περσινής χρονιάς με αντίπαλο το Στρατώνι (φωτ)

Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος άσος μεταγράφηκε στον ΦΑΣ χειμερινή μεταγραφική περίοδο από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ο οποίος ήταν ο σύλλογος που τον έφερε στην Ημαθία, μετά από παρουσία ενός χρόνου στον Δωτιέα Αγιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου και οι δηλώσεις : 

“Ανακοινώνεται η λύση της συνεργασία του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ με τον ποδοσφαιριστή Ουέλιγκτον Γκονσάλβες μετά από συνάντηση του Πρόεδρου της ομάδας κ. Απόστολου Μπέκα με τον ποδοσφαιριστή, η οποία έγινε χθες το απόγευμα.

Ο Φ.Α.Σ. Νάουσα, ευχαριστεί του Ουέλινγκτον για την προσφορά του στην ομάδα, για το ήθος και την αγωνιστικότητά του, και του εύχεται κάθε επιτυχία. Η πόρτα του συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτή για να προσφέρει όπως και όπου μπορεί.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Ευχαριστώ την ομάδα του Φ.Α.Σ. Νάουσα και τον πρόεδρο Απόστολο Μπέκα για την συνεργασία μας. Ευχαριστώ επίσης ιδιαίτερα τον κόσμο της Νάουσας που με αγκάλιασε και με αγάπησε, θα τους έχω όλους μέσα στην καρδιά μου. Εύχομαι στην ομάδα μας καλή επιτυχία».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected