Απάντηση στο ερώτημα για το αν και ποια αγωνιστική στην ΕΠΣ Ημαθίας θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο

mpala06Πολλά τα ερωτήματα, άλλες τόσες οι φήμες που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα σχετικά με το αν θα υπάρξουν εμβόλιμες αγωνιστικές ή θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα ως έχει.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως επικεφαλή ή μέλη των διοικήσεων των ομάδων της Α1, κατά τη διάρκεια της σημερινής ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας, προσπαθούσαν να πάρουν απαντήσεις σχετικά με τους επόμενους αγώνες πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, η συνέχεια των πρωταθλημάτων της Ένωσης θα έχει ως εξής :

  • Ο 1ος όμιλος της Α2 Ερασιτεχνικής θα διεξαχθεί την Κυριακή 8/1/2017, επομένως δεν θα υπάρξουν αγώνες μέσα στον Δεκέμβριο.
  • Ο 2ος όμιλος της Α2 Ερασιτεχνικής θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή 18/12 με την τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου
  • Η Β Ερασιτεχνική θα διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο 17/12 με τη 10η αγωνιστική
  • Το Παιδικό πρωτάθλημα της Ένωσης θα διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο 17/12 με τη 10η αγωνιστική

Όσον αφορά την Α1 Ερασιτεχνική, όλα εξαρτώνται από το πόσο άμεσα θα συγκροτηθεί η Επιτροπή Πρωταθλήματος της νέας διοίκησης. Το απερχόμενο ΔΣ έχει την πρόθεση να παραδώσει άμεσα με στόχο να μη χαθεί χρόνος, επομένως όλα εξαρτώνται από το αν ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία εντός της εβδομάδας που ξεκινά από αύριο.

Θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να μεταφερθεί η 14η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένη το Σαββατοκύριακο των εκλογών, καθώς αυτό συνιστά αλλοίωση πρωταθλήματος. Εκτός απροόπτου λοιπόν και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά (και άμεσα), το Σάββατο 17/12 θα λάβει η χώρα η 14 αγωνιστική στην Α1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected