Κατηγορίες
Super League 1

Επιστροφή Σελίν αλλά με άλλη φανέλα!

1413353-700x508Ένας φίλος απ΄τα παλιά ετοιμάζει βαλίτσες επιστροφής για την Ελλάδα. Μόνο που αυτή την φορά θα φορέσει διαφορετική φανέλα και θα μετακομίσει σε άλλη πόλη συγκριτικά με την πρώτη του θητεία στη χώρα μας.

Σύμφωνα με το instasport.gr, πρόκειται για τον Γεβγέν Σελίν. Ναι, τον άλλοτε αμυντικό του Πλατανιά ο οποίος αγωνίστηκε την σεζόν 2015-16 ως δανεικός (27 συμμετοχές) με την κρητική ομάδα έχοντας μια καθ΄όλα επιτυχημένη θητεία στα Χανιά.

Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην Ντιναμό Κιέβου στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του, αλλά δεν έχει καταφέρει να βρει θέση σε αυτή και δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Αστέρας Τρίπολης, διατηρώντας καλή επαφή με τους ανθρώπους της ουκρανικής ομάδας απ΄την εποχή που αποκτούσε ως δανεικό τον Φακούντο Μπερτόλιο έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία με την Ντιναμό Κιέβου για τον ερχομό του Σελίν στην Τρίπολη και είναι πλέον καθαρά θέμα χρόνου η άφιξή του στον Μοριά.

Να θυμίσουμε πως ο Σελίν έχει 15 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Ουκρανίας και στον ντεμπούτο του σε αυτή, τον Οκτώβριο του 2011, με τεχνικό τον Όλεγκ Μπλαχίν, σημείωσε το πρώτο γκολ των Ουκρανών στη φιλική νίκη επί της Βουλγαρίας με 3-0.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected