Κατηγορίες
Football League - Διάφορα

Συνελήφθη!

mpeos-agwgi-kata-epo1390463169_0_0Συνελήφθη πριν λίγη ώρα από άνδρες της Αστυνομίας, μέσα στο δημαρχείο Βόλου, ο σε αργία δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, μετά τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον του η δημοσιογράφος Κατερίνα Τασσοπούλου, για υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της. Αυτή την ώρα, οδηγείται με περιπολικό της Αστυνομίας στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου πήγαν στο Δημαρχείο στις 12.30 το μεσημέρι, αναζητώντας τον Αχιλλέα Μπέο, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Η πραγματική είδηση πάντως, σύμφωνα και με τους αυτόπτες μάρτυρες, έρχεται σε άμεση αντίθεση, με τον ισχυρισμό του ίδιου του Αχιλλέα Μπέου, που πριν λίγη ώρα σε γραπτή του δήλωση, ανέφερε ότι παραδίδεται … αυτοβούλως.

Δήλωση του κ. Μπέου

Όπως αναφέρει στη γραπτή του δήλωση, «μετά τη μήνυση της Κατερίνας Τασσοπούλου σε βάρος μου, μεταβαίνω αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να πληροφορηθώ αν όντως ισχύει αυτή η διαδικασία και μάλιστα του αυτοφώρου ή όχι.

Φυσικά και ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να προσφεύγει δικαστικά, αν θεωρεί ότι θίγεται, όπως και ο κάθε πολίτης διατηρεί το δικαίωμα, αναφαίρετο, να ομιλεί και να εκφράζεται ελεύθερα.
Σε κάθε περίπτωση ο λαός του Βόλου καθημερινά πληροφορείται για τα δημοσιογραφικά σκουπίδια της πόλης και ποιο ρόλο παίζουν όλα αυτά τα χρόνια στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα».

Η μήνυση

Όπως έγινε γνωστό σήμερα το πρωί, αναζητούνταν για να συλληφθεί ο σε αργία δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, μετά από μήνυση που κατέθεσε χθες το βράδυ σε βάρος του η δημοσιογράφος Κατερίνα Τασσοπούλου, για δυσφημιστικές δηλώσεις εναντίον της, από τον σε αργία δήμαρχο. Χθες το μεσημέρι σε τηλεοπτική εκπομπή του Σωτήρη Πολύζου στην TRT, ο σε αργία δήμαρχος έβρισε τη δημοσιογράφο, με διάφορους χαρακτηρισμούς, και η οποία στις 8 το βράδυ κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, για εξύβριση και δυσφήμιση. Έκτοτε, ο Αχ. Μπέος αναζητούνταν για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected