Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή

ermis-zonianon-ionikos-22Έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη παρατάχθηκε ο Ερμής Ζωνιανών στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο, όμως δεν τα κατάφερε και αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα στα Ζωνιανά για την 13η αγωνιστική της Γ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το grandsports, στο πρώτο ημίχρονο στα Ζωνιανά, Ερμής και Ιάλυσος παρά το δυνατό παιχνίδι κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στα πρώτα λεπτά όταν ο Φαμπίνιο επιδίωξε να «κρεμάσει» τον Χειμωνέτο, χωρίς αποτέλεσμα. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Σκουτέλης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση σούταρε αλλά ο Χειμωνέτος είπε «όχι» κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Οι δύο επόμενες ευκαιρίες ανήκαν στους φιλοξενούμενους που δεν μπόρεσαν αρχικά με τον Παπασπύρου και στη συνέχεια με τον Παφιάκη να παραβιάσουν την εστία των Ζωνιανών.

Με την ολοκλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ακυρώθηκε γκολ του Ερμή Ζωνιανών ως οφσάιντ μετά από σέντρα του Πουλάκη και σουτ του Τοπούζη που κατέληξε στα δίχτυα, δεν μέτρησε καθώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Παφιάκη ο οποίος όμως παράλληλα υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και στο 50’ οι Ζωνιανοί ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου με τον κ. Κουναλάκη να συνεχίζει τον αγώνα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο ανήκε στον Ερμή, που δεν κατάφερε με τον Πουλάκη να σκοράρει καθώς το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Στη συνέχεια ο Ερμής πίεσε, ο Ιάλυσος του είχε αφήσει χώρους όμως δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ που θα του έδινε τη νίκη…

Συνθέσεις

Ερμής Ζωνιανών: Ανδρεαδάκης, Ταβλαδωράκης, Πρωτογεράκης, Ανυφαντάκης, Ραπτάκης (75′ λ.τ. Γεωργούλης), Πουλάκης (80′ Σεχολάρι), Πασιαλής, Φαμπίνιο, Τοπούζης, Ανωγειανάκης, Σκουτέλης (70′ Πλουσής)

Ιάλυσος: Χειμωνέτος, Φυλακούρης, Παπασπύρος, Βαλιτζό, Παφιάκης, Σταβλάς (62′ Λίτσος), Σπάρταλης (80′ Μόσχου), Χατζηφούντας, Αρχοντούλης, Αχείμαστος, Ρεκλείτης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected