Γ Εθνική / Τοπικά

Και πάλι στο 90+3′! (photos)

272581Τι είχες Έργο; Τι είχα πάντα… Σε ένα ακόμα αγώνα η «λύτρωση» για τον Εργοτέλη ήρθε στις καθυστερήσεις, όπου με εύστοχο πέναλτι του Λεάλ, στο τελευταίο του λεπτό, πήρε τη σημαντική νίκη, η οποία τον ώθησε στο να μειώσει τη διαφορά του από την κορυφή.

Οι κιτρινόμαυροι σε ένα ακόμα παιχνίδι, παρότι στη μεγαλύτερη διάρκειά του είχαν τον έλεγχο, δεν είχαν την ουσία και απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε ανοικτά, με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά, έχασαν ευκαιρίες για να κερδίσουν νωρίτερα, είχαν δοκάρι (όπως και η Κηφισιά) και χρειάσθηκε το… buzzer beater εύστοχο πέναλτι του Λεάλ για να τους δώσει τη χρυσή νίκη.

Η κρητική ομάδα παρατάχθηκε όπως ήταν αναμενόμενο εντελώς αλλαγμένη, σε σύγκριση με όσους αγωνίσθηκαν στον αγώνα κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης και πάλι με την Κηφισιά. Τερματοφύλακας ήταν ο Στεφανάκος, αριστερό μπακ ο Δημήτρης, δεξί ο Καρράς και κεντρικοί αμυντικοί οι Τζανής και Κολόκας. Στη μεσαία γραμμή ως αμυντικά χαφ οι Ρουσάκης και Κολόκας, πιο μπροστά τους ο Λεάλ, αριστερά του ο Καλέ, δεξιά ο Κοιλιάρας και στην κορυφή της επίθεσης ο Κατσικοκέρης.

Η πρώτη καλή φάση στον αγώνα ήταν για τους φιλοξενούμενους στο 6’ με τον Παναγιωτόπουλο να περνά στην περιοχή από αριστερά και να κάνει το πλασέ, το οποίο έδιωξε ο Στεφανάκος. Ο Λεάλ στο 13’ με απευθείας φάουλ που κατέληξε λίγο πάνω από το δοκάρι του Γουμάγια, έστειλε την «προειδοποιητική» βολή, για να ακολουθήσει το γκολ…

Ήταν η φάση του αμέσως επόμενου λεπτού, όταν έπειτα από έξοχη αντεπίθεση και πάσα του Λεάλ, κάτοχος της μπάλας έγινε ο Κοιλιάρας, ο οποίος είδε τον εξερχόμενο Γουμάγια εκτός εστίας και με μια εξαιρετική «λόμπα» πέρασε τη μπάλα από πάνω του, για να τη στείλει στα δίχτυα και να κάνει το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι με την κεφαλιά του Κυριαζή στο 17’ η οποία έφυγε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι, προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, ενώ στο 18’ ο Λεάλ με ωραίο συρτό σου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά στην εξωτερική τους πλευρά, αφήνοντας στη… μέση το επιφώνημα «γκ…» που ακούστηκε από τους ηρωικούς φίλους του Εργοτέλη οι οποίοι αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και βρέθηκαν στις εξέδρες του Παγκρητίου.

 

Το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο grandsport

Συνθέσεις

Εργοτέλης (Ν. Ουσταμπασίδης): Στεφανάκος, Καρράς (75’ Καϊμακαμούδης) , Δημήτρης, Τζανής, Κολόκας, Ρουσάκης, Κοιλιάρας, Γκοτσούλιας (68’ Βογιατζής), Κατσικοκέρης, Λεάλ, Καλέ (68’ Καλέ).

Κηφισιά (Μ. Μαυρομάτης): Γουμάγιας, Χαλκιάς, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Ρέντζης, Σάμιος (54’ Φαρινόλα), Κυριαζής (84’ Σπηλιωνάκης), Παναγιωτόπουλος, Χαϊκάλης (75’ Καρβουνίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected