Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δημήτρης Καλαϊτζίδης : “Ο Κατσαρός μου είπε όποιος δώσει τα περισσότερα!”

καλαιτζίδης δημητρηςΑπίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος του αγώνα ΑΟ Καρδίας – Απόλλων Καλαμαριάς, στον χώρο των αποδυτηρίων.

Σύμφωνα με το pamebala, εκεί δημιουργήθηκε μία ένταση, με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να εξαπολύει κεραυνούς κατά της ομάδας της Καρδίας.

Μεταξύ άλλων το πιο σημαντικό το οποίο άφησε άφωνους όλους τους παρευρισκομένους ήταν η καταγγελία πως ο Κώστας Κατσαρός του είπε τηλεφωνικά…. «Όποιος δώσει τα περισσότερα…»

Η συγκεκριμένη καταγγελία του Καλαϊτζίδη, δημιούργησε μεγαλύτερη ένταση, η οποία με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων έληξε μετά από δέκα περίπου λεπτά. Αξίζει να σημειώσουμε πως κατά την διάρκεια της έντασης, ο κ. Καλαϊτζίδης απευθυνόμενος στον Τάσο Σαπατακίδη του είπε: «Ίσως να μην είσαι ενήμερος για τα πεπραγμένα του προέδρου σου και να μην σου έχει πει την συνομιλία μας».

Ωστόσο τα παραπάνω έφτασαν στα αυτιά του προέδρου του ΑΟ Καρδίας Κώστα Κατσαρού, ο οποίος φανερά εκνευρισμένος φαίνεται να δήλωσε πως δεν θα αφήσει έτσι το θέμα και θα εκδώσει ανακοίνωση – καταγγελία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected