Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πολύ σκληρός για να πεθάνει!

inka-poa-4Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το 2016 ο ΠΟΑ που επικράτησε με 1-2 επί της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στις Μουρνιές για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής! Το 0-1 έκανε ο Παπαδομιχελάκης, ισοφάρισε προσωρινά ο Βεστάκης για να διαμορφώσει το τελικό 1-2 ο Τριανταφύλλου.

Όπως αναφέρει το grandsports, στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΟΑ μπήκε δυνατά, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες ενώ «βρήκε» και το γκολ που του έδωσε το προβάδισμα. Στο 4ο λεπτό ο Σταθόγλου από καλή θέση αστόχησε για τους Ατσαλενιώτες ενώ στο 30’ ο Βεστάκης απείλησε για πρώτη φορά για τους Χανιώτες με κεφαλιά που πέρασε άουτ.

Στο 38’ μετά από εκτέλεση φάουλ στην εστία της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, οι αμυντικοί δεν κατάφεραν να διώξουν τη μπάλα και ο Παπαδομιχελάκης έγινε αποδέκτης της, κάνοντας εύκολα το 0-1. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Τσικουδάκη όμως ο Γιαγκιόζης κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Με την επανέναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ κατάφερε να ισοφαρίσει όταν μετά από σουτ του Τσικουδάκη και του Βεστάκη ο Γιαγκιόζης απέκρουσε και τις δύο φορές, όμως ο Βεστάκης έγινε εκ νέου αποδέκτης της μπάλας και έκανε το 1-1! Η «απάντηση» του ΠΟΑ ήταν άμεση και με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τριανταφύλλου, έκανε το 1-2, παίρνοντας και πάλι «κεφάλι» στο σκορ.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι που «καίγονταν» για βαθμούς πίεσαν και έψαξαν το δεύτερο γκολ που θα τους έδινε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, έχοντας δύο ευκαιρίες με Βεστάκη στο 63’ και στο 68’. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΟΑ στο 85’ με τον Ρουμπάκη να σουτάρει όμως το σουτ του χτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Γεωργίου. Στις καθυστερήσεις η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή Βεστάκη από τον Γιαγκιόζη, με τον κ. Κοκκινάκη να υποδεικνύει επιθετικό φάουλ.

Συνθέσεις

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Γεωργίου, Βουρβαχάκης (82’ Γωνιωτάκης), Γαλανίδης (46’ Δρακάκης), Καρβουνιάρης, Παληγεώργος, Γκουτσίδης, Ζντράβκοβιτς, Ντεντάκης (69’ Παπαθανασίου), Ταταράκης, Τσικουδάκης, Βεστάκης

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Γενιτσαρίδης, Αραβιάκης, Χαρίτος, Παπαδομιχελάκης, Φραγκιαδάκης, Τριανταφύλλου (90′ Καρβελάς), Ρουμπάκης (85′ Αμπντουραχμάνι), Χατζηανδρέου (82’ Μπουτσάκης), Πετράς, Σταθόγλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected