Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πέρασε από τη Ραφήνα με ένα γκολ στο 4′ (vids)

d5cec78f540d19f2493f0acb087158b3_XLMε ένα γκολ του Περιάλη στο 4′ ο Πανθηραϊκός πήρε πολύτιμη εκτός έδρας νίκη στη Ραφήνα απέναντι στη Θύελλα.

Όπως αναφέρει το sportcyclades, ενδεικτική είναι η εικόνα των στατιστικών όταν στο πρώτο 20λεπτο ο Πανθηραϊκός είχε κερδίσει πέντε κόρνερ έναντι κανενός της Θύελλας που δεν είχε ουσία στο παιχνίδι της.

Μάλιστα λίγο πριν απο τη λήξη του α’ ημιχρόνου , ίσως ο Πατίτσας αν καταλάβαινε τη φάση και έφευγε πιο γρήγορα θα προλάβαινε τη μπάλα πριν τη διώξει ο τερματοφύλακας της Θύελλας Πάντος.

Στο β’ ημίχρονο η αλλαγή του Ζέκιο με τον Ντόσκα προς στιγμή φάνηκε να αλλάζει την εικόνα , αλλά όπως φάνηκε ο Πανθηραϊκός, ήταν καλά στημένος οι παίκτες του μάρκαραν σε όλο το γήπεδο και ήταν και επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, όπως σε μια φάση με τον Ζώνα.

Στο β’ ημίχρονο όμως η Θύλλα θα μπορούσε να ισοφαρίσει χάνοντας τρεις καλές ευκαιρίες με τον Βαζέχα.στο 54′, 59′ και 70′  με τον Ντόσκα στο 81′ και την καλύτερη ευκαιρία έπειτα απο εκτέλεση φάουλ του Χαρακτίδη που απέκρουσε εκπληκτικά ο Ζωντός

Συνθέσεις

Θύελλα Ραφήνας: Πάντος, Φύτρος (61΄κίτρινη,70′ Στάφα) , Γκίκας, Μανουσάκης, Αφράτης (56′ Γεραγωτέλης 63′ κίτρινη), Ντούνης, Χαρακτίδης, Βαζέχα, Ανδρεαδάκης, Παναγιωτόπουλος, Ζέκιο (46′ Ντόσκας)

Πανθηραϊκός: Ζώντος, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Πέκα, Λούκα, Κριτσάς, Φύτρος (Ζυνολάκης), Λαζαρίδης, Ζώνας Δ (58′ Γαρυφαλλόπουλος 74΄κίτρινη), Πάπιτσας (22΄κίτρινη, 90+ Δρόσος), Περιαλής (74΄κιτρινη)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected