Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πέντε γκολ οι “κυανόλευκοι”!

Χωρίς τίτλοΤην τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και πέμπτη αν υπολογιστεί και η επικράτηση στο Κύπελλο επί του Τηλυκράτη, πέτυχε η Πύδνα Κίτρους που συνέτριψε με 5-1 τον Αστέρα Πετριτή, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Οι Κιτριώτες διατηρήθηκαν στο -6 από την κορυφή της βαθμολογίας, παραμένοντας στην 4η θέση του πίνακα και πλέον, με τις προσθήκες του Ιανουαρίου Θα διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους για την πρωτιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι επί των ημερών του Γιώργου Χατζάρα η Πύδνα μετράει 15 γκολ υπέρ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και μόλις 2 κατά. Στο σημερινό παιχνίδι, ο Αστέρας έκανε το…λάθος να προηγηθεί στο 13′ για να έλθει η απάντηση της Πύδνας πεντάκις και να διαμορφωθεί το τελικό 5-1, ενώ η ομάδα της Πιερίας έχασε και πέναλτι.

το φιλμ της αναμέτρησης στο katerinisport.gr

Συνθέσεις

Πύδνα Κίτρους (Γιώργος Χατζάρας): Παπατολίκας, Καραγκούνης, Γούτσιος, Κωτσιόπουλος, Τσατσαρής, Παυλίδης (46′ Στούμπος), Μακράκης (62′ Κατσιαμήτας), Γ. Κυπαρίσσης, Δήμας, Ιορδανίδης Ν., Κυπαρίσσης (73′ Ραπτόπουλος).

Αστέρας Πετριτή (Γιάννης Χονδρογιάννης): Ριγανάς, Καλούδης, Λέσσης, Πολύζος, Παγκάλης, Τσιάβος (80′ Στούπας), Βλαχόπουλος,Τόμπρος, Μάμαλος,,Γεωργοπάλης, Γούναρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected