Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Απόλλων Σμύρνης 1-2

170456Με γκολ του Κονέ στο 90’ ο Απόλλων Σμύρνης «σκότωσε» τον Αιγινιακό με 2-1 και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση, ισόβαθμος με τον Άρη.

Απέναντι στον Παναθηναϊκό είχε δοκάρι στο 83’ που θα μπορούσε να ξαναβάλει την ομάδα του στο «κόλπο» της πρόκρισης. Σήμερα, ο Κονέ ήταν ο λυτρωτής του Απόλλωνα Σμύρνης. Με γκολ του Αφρικανού στην εκπνοή του αγώνα, η ελαφρά ταξιαρχία επικράτησε 2-1 του Αιγινιακού και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Σπανού επέστρεψε στις νίκες ύστερα από δύο σερί ισοπαλίες και φτάνοντας τους 14 βαθμούς, συγκατοικεί στην δεύτερη θέση της Football League μαζί με τον Άρη. Από την άλλη, οι ηττημένοι γνώρισαν τρίτη συνεχόμενη ήττα και παραμένουν χαμηλά.

Όπως αναφέρει το sport-fm.gr, οι φιλοξενούμενοι είχαν ανοίξει το σκορ με τον Διαμαντόπουλο στο 26’, ωστόσο στο 80’ η ομάδα του Αιγινίου κατάφερε με τον Κυζιρίδη να φέρει το ματς στα ίσα και να δώσει δραματικό χαρακτήρα στην αναμέτρηση. Τελικώς, ο Κονέ εμφανίστηκε σαν… από μηχανής Θεός στο 90’ και χάρισε τη νίκη στον Απόλλωνα.

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Πάνος (72′ Πορτουλίδης), Κύργιας, Δεληζήσης, Κάσος Διαμαντόπουλος, Τζάνης (72′ Ντάσιος), Σιατραβάνης (50′ Γκούφας), Βαλεριάνος, Τσιάρας, Κονέ.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιζόγλου (62′ Καρακώστας), Λιόλιος, Μουκίδης, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρη (68′ Φασίδης), Ονουάτσι (74′ Κυζιρίδης), Γκούρτσας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected