Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Έρχεται ο Βραζιλιάνος Εγκόν!

EgonΜια πολύ μεγάλη μεταγραφή πάει να κλείσει ο Α.Ο. Χανιά.

Μάλιστα επιβεβαιώνεται από τους ίδιους τους ανθρώπους της ομάδας ότι υπάρχει ήδη συμφωνία και πως ο Έγκον Ενρίκε Μάρτινς ντε Αντράντε -περί αυτού ο λόγος- αναμένεται τις επόμενες μέρες στα Χανιά για ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια για υπογραφές!

Ποιος είναι ο Εγκον; Πρόκειται για τον 29χρονο (6/5/88) Βραζιλιάνο επιτελικό μέσο που για τρεις σεζόν, από το 2011 έως το 2014 αγωνίστηκε στην Ελλάδα παίζοντας στη Σούπερ Λιγκ με τις ομάδες του Αστέρα Τρίπολης και του Απόλλωνα. Ειδικότερα το 2011-12 είχε 11 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ και μία στο Κύπελλο, ακολούθως το 2012-13 8 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα, 5 συμμετοχές στο Κύπελλο και 1 ματς στο Γιουρόπα Λιγκ!

Το 2013-14, στην τελευταία του χρονιά στην Ελλάδα έπαιξε στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Σούπερ Λιγκ μετρώντας 10 εμφανίσεις και 4 ακόμα στο Κύπελλο.

Στη συνέχεια και μετά την αποχώρησή του από την Ελλάδα, ο Εγκον επέστρεψε στην πατρίδα του όπου και αγωνίστηκε στην Γκουαρανί ντε Παλόκα όπου τουλάχιστον βάσει των στατιστικών από το Wikipedia είχε σε 38 συμμετοχές… 23 γκολ! Στο πρώτο μισό της σεζόν 2015-16 βρέθηκε στο ρόστερ της -επίσης βραζιλιάνικης- Κρισιούμα Εσπόρτε Κλαμπ και στο β’ μισό μεταγράφηκε στο Μεξικό παίζοντας στη Σιμανόρες ντε Σονόρα όπου και πάλι μέτρησε 20 συμμετοχές και 14 γκολ! Φέτος ξεκίνησε τη χρονιά στη βραζιλιάνη Καμπορίου όπου έπαιξε σε 11 ματς και πέτυχε 1 γκολ.

Ουσιαστικά, εφόσον υπογράψει ο Εγκον θα είναι η πρώτη μεταγραφή για τον ΑΟΧ στη νέα σελίδα που επιχειρεί να γυρίσει η ομάδα εν όψει Ιανουαρίου και της συνέχισης των αγωνιστικών της υποχρεώσεων από το 2017. Επίσης, είναι η πρώτη “κίνηση” μετά την πρόσληψη στην τεχνική ηγεσία του Γιώργου Βαζάκα.

δείτε βίντεο στο athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected