Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ είναι από τον συντοπίτη!

1546216Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Λάζαρος Λάμπρου με τον νεαρό μέσοεπιθετικό του Ηρακλή να οδεύει ολοταχώς προς την Τούμπα.

Ο 19χρονος παίκτης, όπως ανέφερε η εφημερίδα «Arena Press», έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του με τον «δικέφαλο» αετό στο στήθος, αφού χθες υπήρξε συνάντηση του εκπροσώπου του παίκτη, Λάμπρου Χούτου, με τον Σπύρο Παπαθανασάκη και του δικηγόρου, Λάκη Σημαιοφορίδη για να τελειώσει η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Η απόκτηση του Λάμπρου από τον ΠΑΟΚ είναι μια επένδυση για το μέλλον με τον νεαρό άσο μέχρι το καλοκαίρι να είναι παίκτης του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με το SDNA, το deal ανάμεσα σε δύο πλευρές είναι στις 300.000 ευρώ σε μια κρίσιμη οικονομική στιγμή για τον Ηρακλή καθώς χρειάζεται χρήματα για τις οφειλές του.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο Λάζαρος Λάμπρου δεν έχει πάει στη σημερινή προπόνηση του Ηρακλή που ξεκίνησε στις 11.30 και η ενημέρωση των ανθρώπων του Ηρακλή προς τους παίκτες είναι πως θα πληρωθούν σήμερα, κάτι που δείχνει πως η ανακοίνωση της μεταγραφής μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και εντός των επόμενων ωρών.

Από τον ΠΑΟΚ, πάντως, δεν επιβεβαιώνουν τη συμφωνία με τον Λάμπρου κρατώντας χαμηλό προφίλ για το θέμα. Όσον αφορά τα έμψυχα ανταλλάγματα είναι ένα θέμα που συζητήθηκε, αλλά ακόμα παραμένουν όλα ανοιχτά.

Ο Λάζαρος Λάμπρου βγήκε από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, αλλά το καλοκαίρι που μας πέρασε θέλησε να αποχωρήσει με προορισμό το εξωτερικό, όμως, κατέληξε στον Ηρακλή υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2018.

Μέσα σε έξι μήνες και μετά από 13 συμμετοχές (1 γκολ) με τον γηραιό μετακομίζει από το Καυτατζόγλειο στην Τούμπα…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected