Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Super ενίσχυση με τρεις!

skopelitis2Σε τρία πολύ σπουδαία deal προχώρησε η Νίκη Βόλου, που ενισχύεται σημαντικά ενόψει της συνέχειας στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Αρχικά, οι “κυανόλευκοι” έκαναν δικό τους τον Φίλιππο Σκοπελίτη, που επιστρέφει στην ομάδα μετά από έξι μήνες στην ΑΕ Καραϊσκάκης με την οποία αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια και πέτυχε ένα τέρμα.

Υπήρξε μέλος και του συντοπίτη Ολυμπιακού (2014 μέχρι Γενάρη του 2016).

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Σκοπελίτη :

“Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 και ο πρόεδρος Σάκης Τζήμας, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με τον ποδοσφαιριστή Φίλιππο Σκοπελίτη.

Ο Φίλιππος ήταν και στην περσινή σεζόν παίκτης της ομάδας μας, στην οποία επέστρεψε μετά από την σύντομη παρουσία του στην ΑΕ Καραϊσκάκης.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. Καλώς όρισες Φίλιππε!”

ac6401b4d882b25f0b31e841aab28e82_L

Ο Βιτάλι Ιβάνκο είναι ίσως η μεταγραφική κίνηση της Νίκης που έρχεται για να ταράξει τα νερά της κατηγορίας καθώς το βιογραφικό του μόλις 24 χρονών ποδοσφαιριστή είναι πολύ πλούσιο.

Όπως αναφέρει το goalpost.gr, ο Ουκρανός επιθετικός έχοντας την ταχύτητα, την άρτια τεχνική κατάρτιση και την εκτελεστική δεινότητα ως κύρια χαρακτηριστικά του, μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε θέση της επίθεσης, όμως διακρίνεται κυρίως ως διεμβολιστής από τις δύο πτέρυγες καθώς χρησιμοποιεί με την ίδια ευχέρεια και τα δύο του πόδια.

Ο Βιτάλι Ιβάνκο έχει 47 συνολικά συμμετοχές με τις ομάδες Νέων της Ουκρανίας ενώ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά με την Μέταλουργκ Ντόνετσκ. Έχοντας 48 παρουσίες σε αγώνες της πρώτης και της δεύτερης ομάδας του Ντόνετσκ, ο Ιβάνκο θα μεταγραφεί στην ΑΕΚ Λάρνακας (2013-14) με την οποία θα καταγράψει 19 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα της Κύπρου. Μετά το σύντομό του πέρασμα από την Μπελσίνα Μπομπρούισκ, ομάδα Α’ Εθνικής στη Λευκορωσία, θα επιστρέψει στην Ουκρανία για λογαριασμό της Ήλιος Χαρκόβου, ενώ τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός η Κολτσέτι Πότι της Γεωργίας.

Ο Βιτάλι Ιβάνκο αναζητούσε την ομάδα που θα αποτελέσει την αφετηρία για μία επανεκκίνηση της ποδοσφαιρικής καριέρας και φαίνεται πως αυτή την επαναφορά θα την επιχειρήσει με τη φανέλα της Νίκης.

af70dc304406f85358eb57244cd7a9e8_L

Την πόρτα της ποδοσφαιρικής αγοράς της Ουκρανίας άνοιξε η Νίκη και η πρώτη άφιξη για λογαριασμό της βολιώτικης ομάδας είναι γεγονός.

Στον Βόλο βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα ο Βιάτσισλαβ Πανφίλοβ ο οποίος θα ενισχύσει τους κυανόλευκους στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο 23χρονος Ουκρανός έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στην ομάδα της Δυναμό Κιέβου και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ο Πανφίλοβ έχει δύο συμμετοχές με την U18 της Ουκρανίας, 4 συμμετοχές με την Χοβέρλα στην A’ Εθνική της Ουκρανίας και 32 (3 γκολ) με την 2η ομάδα της Δυναμό Κιέβου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας της χώρας του.

Ο Πανφίλοβ είναι ο πρώτος Ουκρανός από τους τρεις που αναμένεται να ενισχύσουν τη Νίκη και που σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr αναμένεται αύριο το απόγευμα να πατάνε Ελλάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected