Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1 - Μεταγραφές

Δεν μπορεί να αρνηθεί τέτοια προσφορά…

2006162
Η κινέζικη Wuhan Zall ανέβασε την προσφορά της για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο στα 4 εκατομμύρια ευρώ και βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Κάλιαρι.

Όπως αναφέρει το SDNA, στην μοναδική ομάδα από την Κίνα που κάνει παζάρια ακόμα και το κάθε ευρώ φαίνεται πως έχει πέσει ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία, η Wuhan Zall κατέθεσε νέα βελτιωμένη επίσημη πρόταση αγοράς του Βίκτορ Ιμπάρμπο που φτάνει τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Το πρόβλημα είναι πως η Κάλιαρι ζητάει 5 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει, αν και το χάσμα που υπήρχε στις πρώτες συζητήσεις των δύο ομάδων τείνει να γεφυρωθεί.

Νέα πρόταση κατέθεσε και η Μπολόνια που ζήτησε τον Κολομβιανό επιθετικό δανεικό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι, όμως η ομάδα της Σαρδηνίας την απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Όπως εκτιμούν καλά πληροφορημένες πηγές στην Ιταλία, το θέμα της μετακίνησης του Βίκτορ Ιμπάρμπο και στην Wuhan Zall του Τσίρο Φεράρα έχει μπει στην τελική του ευθεία και όλα δείχνουν πως πάμε για συμφωνία τις επόμενες μέρες.

Εξέλιξη που περιμένει με ανυπομονησία και ο Παναθηναϊκός ώστε να ξεφορτωθεί ένα βαρύ συμβόλαιο όπως αυτό του Ιμπάρμπο που δεν υπολογίζεται και να τροποποιήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected