Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οι δύο πρώτες μεταγραφές είναι γεγονός

proskynites-eordaikos17Μπορεί άπαντες στη Δόξα Προσκυνητών να κινούνται στους ρυθμούς του πρώτου αγώνα για το 2017 με τον Ορφέα Ξάνθης στην Κομοτηνή την Κυριακή, ωστόσο οι ιθύνοντες του συλλόγου σε συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Κλειτσιώτη τρέχουν και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Όπως αναφέρει το Sportsaddict, στόχος η ομάδα της Δόξας να ενισχυθεί ακόμη πιο δυναμικά έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα της Δόξας να συνεχίσει να είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική αλλά και να μπορέσει να διεκδικήσει ακόμη καλύτερο πλασάρισμα. Ήδη για αυτό τον σκοπό έχουν ολοκληρωθεί οι πρώτες δύο μεταγραφές της ομάδας των Προσκυνητών που είναι ο νεαρός Δραμινός αμυντικός Δήμος Καραγιαννίδης, που αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από την ομάδα της Νέα Αμισσού Δράμας και ο Νίκος Καμζέλας από τον Ορφέα Στρύμης

Ο Καραγιαννίδης είναι στόπερ και μέχρι πρότινος, παρότι φοιτητής στην Κομοτηνή, αγωνιζόταν στην ομάδα της Νέα Αμισσού στην Δράμα απ’ όπου και κατάγεται. Ο Νίκος Καμζέλας είναι 24 ετών (15/02/1993), επιθετικός και ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την παρουσία τους στο πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Θράκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected