Κατηγορίες
Football League

Αποχωρούν δύο πορτιέρο, έρχεται ένας!

5ec26fc919b50565c445ff0b995eea65_XLΜε τον Πάγκαλο να πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον ΟΦΗ, επόμενη μεταγραφική κίνηση που θα γίνει στην κρητική ομάδα θα είναι στη θέση του τερματοφύλακα, εκεί όπου αναμένεται να αλλάξουν τα… 2/3.

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, η νευραλγική θέση κάτω από τα δοκάρια, είναι μέσα στις βασικές μεταγραφικές σκέψεις του Ομίλου, εκεί όπου θα αποτελέσουν παρελθόν οι δύο από τους τρεις υπάρχοντες, θα αποκτηθεί ένας έμπειρος με παραστάσεις από «μεγάλες» κατηγορίες, με το όνομα του Μπαντή να είναι το μόνο που έχει διαρρεύσει ως τώρα, αλλά η περίπτωσή του παρουσιάζει δυσκολίες.

Ο 31χρονος πρώην τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης και της Ομόνοιας Λευκωσίας στην οποία αγωνιζόταν μέχρι τώρα, είναι ο βασικός στόχος για τον «άσο», όμως τις τελευταίες ημέρες φέρεται να έχει δεχθεί κρούση και από ομάδα της Super League, όπου προτιμά και ο ίδιος να αγωνιστεί. Στην περίπτωση όπου δεν προχωρήσει η μετεγγραφή του εκεί, ο ΟΦΗ θα εντείνει τις προσπάθειές του να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Από εκεί και πέρα, μετά την απόκτηση του Μητρόπουλου, ο Ντίνος Πάγκαλος φαίνεται να αποτελέσει τη δεύτερη μετεγγραφή της κρητικής ομάδας. Ο ικανός επιθετικός δεν ήταν στα αγωνιστικά πλάνα της ΑΕΖακακίου, η οποία όμως για να τον παραχωρήσει στον ΟΦΗ αξίωνε ποσό το οποίο δεν ήταν στις προθέσεις της διοίκησης να δώσει.

Τη λύση έδωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος υποχώρησε σε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που είχε προς αυτόν η κυπριακή ομάδα και έτσι όλα δείχνουν πως θα φορέσει τα ασπρόμαυρα, κάτι που θέλει και ο ίδιος και για το λόγο αυτό προχώρησε σε αυτή την κίνηση. Όπως λένε μάλιστα από τον ΟΦΗ, αναμένεται στο Ηράκλειο στα τέλη της εβδομάδας, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η ένταξή του στην ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected