Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ο 16χρονος που “κέντρισε” το ενδιαφέρον!

15dff21e019fab536fd2986f3a0f4596_XLΤα εξαιρετικά σχόλια που ακούγονταν για το ταλέντο του Άγγελου Τόσκα… επιβεβαιώνονται στο 100% με την κίνηση της Κηφισιάς να τον αποκτήσει από την Άνοιξη!

Όπως αναφέρει το pamebala.gr, οι «πράσινοι» που έχουν ρίξει μεγάλο βάρος τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομών, αποφάσισαν να δεχτούν την πρόταση της Κηφισιάς και να παραχωρήσουν (ως δανεικό) τον 16χρονο άσο σε ένα σωματείο που αγωνίζεται σε υψηλότερο επίπεδο και συγκεκριμένα στην Γ’ Εθνική.

Αναμφίβολα η κίνηση των διοικούντων την Άνοιξη είναι παράδειγμα προς μίμηση, με δεδομένο πως χωρίς να αξιώσει κάτι ως αντάλλαγμα σκέφτηκε αμέσως το καλό του νεαρού αθλητή και τον έδωσε στην Κηφισιά, με τον Τόσκα βεβαίως να εντάσσεται άμεσα στην ομάδα Νέων. Ο Άγγελος Τόσκας να θυμίσουμε πως από τα 14 του χρόνια έχει προωθηθεί στο ανδρικό τμήμα και για την εξέλιξη του σημαντικό ρόλο έχει παίξει το προπονητικό τιμ της Άνοιξης και φυσικά ο κόουτς Θαλής Τσιριμώκος, ο οποίος τον έχει χρησιμοποιήσει και στο ανδρικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Άνοιξης:

“Η ομάδα του Α.Ο. Άνοιξης εύχεται καλή επιτυχία στον νεαρό ποδοσφαιριστή της Άγγελο Τόσκα που θα συνεχίσει στην Α.Ε.Κηφισιάς. Ο Άγγελος είναι τρανό παράδειγμα της καταπληκτικής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας απο τον προπονητή Θαλή Τσιριμώκο με αποτέλεσμα την μετακίνηση (υπο μορφή δανεισμού ) του νεαρού ( γεννηθείς 2001) αθλητή σε ομάδα της Γ Εθνικής”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected