Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Επιστροφή στη δράση στην ΕΠΣ Ημαθίας! Δείτε το pregame του SportsUp για τους αγώνες Κυπέλλου της Τετάρτης (18/1)

DSC_0237-764x535

Επιτέλους δράση! Μετά από 31 ημέρες αποχής από τους αγωνιστικούς χώρους, οι ομάδες της ΕΠΣ Ημαθίας επιστρέφουν στις επίσημες υποχρεώσεις τους με τη διεξαγωγή της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι συνεχιζόμενες χιονοπτώσεις, οι απίστευτα χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και η ακαταλληλότητα των γηπέδων συνετέλεσαν ώστε ο φίλαθλος κόσμος της Ημαθίας να…χάσει την επαφή του με την αγωνιστική εικόνα στον νομό, για το λόγο αυτό όμως το SportsUp είναι εδώ και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ των 8 “μονομάχων” που θα παίξουν αύριο Τετάρτη για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Σαφώς το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό στο Ροδοχώρι, όπου ο τοπικός ΓΑΣ υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, όμως για το παιχνίδι αυτό θα πρέπει να κρατήσουμε επιφυλάξεις, καθώς τις τελευταίες ώρες το χωριό και κατ επέκταση το γήπεδο όπου είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο προημιτελικός, έχουν καλυφθεί από χιόνι. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το παιχνίδι ορίστηκε κανονικά, διαιτητές και ομάδες θα βρεθούν στο Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου και εκεί θα αποφασιστεί αν θα διεξαχθεί το ματς.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση στην Επισκοπή, ενώ στα άλλα δύο παιχνίδια υπάρχουν φαβορί και μάλιστα αμφότερα αγωνίζονται εντός έδρας.

Ας δούμε τι προκύπτει από το ρεπορτάζ του SportsUp από τις 8 ομάδες που θα ανοίξουν την αυλαία για το 2017.

Τo pregame είναι μία προσφορά :Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοροστασία

αε αλεξανδρειας-horz

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Διαιτητές : Γαβράς, Χαραλαμπίδης, Μπακάλης

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 43.91 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : –

ΑΕ Αλεξάνδρειας

Προπονητής : Κυριάκος Καρασαββίδης

Πορεία στο Κύπελλο : 1η αγων με Δόξα Νάουσας (4-0), 2η αγων. με ΑΕΠ Βέροιας (5-1), 3η αγων. με Άρη Παλαιοχωρίου (0-1)

Γνωστές απουσίες : Καμία

Σχόλιο : Με πολλά εμπόδια πραγματοποιήθηκε η προετοιμασία των “πρασίνων” για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου. Ο Κυριάκος Καρασαββίδης είδε την ομάδα του να αποδυναμώνεται όσον αφορά το έμψυχο υλικό καθώς ούτε λίγο ούτε πολλοί 9 ήταν οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν (Αναστάσης, Σαμαράς, Νικολαΐδης, Γκατζούφας, Λέκκας, Μπακιρτζής, Ηλιάδης, Αντωνίου, Χαλβατζής). Η ενίσχυση θεωρείται δεδομένη και μάλιστα θα είναι από το…πάνω ράφι ωστόσο προς το παρόν, οι 17-18 παίκτες είναι αυτοί από τους οποίους θα επιλέξει το αρχικό σχήμα ο νεαρός τεχνικός.

ΑΣ Πατρίδας

Προπονητής : Χρήστος Παναγιωτίδης

Πορεία στο Κύπελλο : 1η αγων με Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας (1-0), 2η αγων. χωρίς αγώνα, 3η αγων. με Αχιλλέα Νάουσας (4-2)

Γνωστές απουσίες : Καμία

Σχόλιο : Μόνο κέρδη μπορούν να αποκομίσουν οι “κιτρινόμαυροι” από το αυριανό παιχνίδι, σε μια ώρα όμως (14.30) έναρξης που δεν επιτρέπει την προσέλευση όλων των ποδοσφαιριστών λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Σίγουρες ωστόσο θα είναι αυτές του Κώστα Στεργιόπουλου, που “μετακόμισε” στην Ελπίδα Μονοσπίτων αλλά και αυτή του Μανώλη Σαρηγιαννίδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

XATZH

ΣΗΜΑ ΓΑΣ-horz

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού

Διαιτητές : Γιοβανόπουλος, Ζαχαριάδης, Σαρηγιαννίδης

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 8.67 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : –

ΓΑΣ Κοπανού 10Starbet

Προπονητής : Νίκος Αντωνάς

Πορεία στο Κύπελλο : 1η αγων με ΑΕ Σχοινά (4-1), 2η αγων. χωρίς αγώνα, 3η αγων. με Ποντιακή Νεολαία Αράχου (1-3)

Γνωστές απουσίες : Βασίλης Σιδηρόπουλος (τραυματίας)

Σχόλιο : Με τον νοκ άουτ αγώνα κόντρα στον Αριστοτέλη, ξεκινά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2017 η ομάδα του Νίκου Αντωνά. Ο έμπειρος προπονητής μπορεί πλέον να υπολογίζει και στους ποδοσφαιριστές που απουσίασαν για μεγάλο διάστημα λόγω τραυματισμών (Αλέκος Οικονόμου, Μάκης Μισαηλίδης) ενώ στην αποστολή θα βρίσκονται και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Ανδρέας Ορφανίδης και Δημήτρης Πρόιος.

Αριστοτέλης Νάουσας

Προπονητής : Χρήστος Χατζηδάκης

Πορεία στο Κύπελλο : 1η αγων με Ακαδημία Μακροχωρίου (8-2), 2η αγων. χωρίς αγώνα, 3η αγων. με Θύελλα Σταυρού (1-1 κ.α., 11-10 πεν)

Γνωστές απουσίες : Καμία

Σχόλιο : Χωρίς άγχος και υπολογίζοντας το παιχνίδι μέσα στην (παρατεταμένη ομολογουμένως) προετοιμασία λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων, θα αντιμετωπίσει το αυριανό παιχνίδι ο Αριστοτέλης. Οι ως επί τω πλείστον νεαροί ποδοσφαιριστές του Χρήστου Χατζηδάκη, που έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήρια τους στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 (παρότι νεοφώτιστοι) θα αγωνιστούν με στόχο το καλύτερο και ότι προκύψει!

rodoxori-horz

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου

Διαιτητές : Μελτζανίδης, Παπαδάκης, Παζαρτζικλής

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 69.95 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016, 2-1 | 2014/2015, 1-3

ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Προπονητής : Δημήτρης Χαλκιάς

Πορεία στο Κύπελλο : 1η αγων με Εθνικό Κλειδιού (2-1), 2η αγων. με Νέα Γενεά Νικομήδειας (2-0), 3η αγων. με Ατρόμητο Διαβατού (1-0)

Γνωστές απουσίες : Νίκος Θεοδωρόπουλος, Παναγιώτης Ντατσής, Νίκος Τσαγκεράς (αποθεραπεία)

Σχόλιο : Με στόχο τη διάκριση στο Κύπελλο αγωνίζεται πλέον η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά, καθώς στο πρωτάθλημα η διαφορά των 9 βαθμών (που αναμένεται να αυξηθεί καθώς μεσολαβεί το ρεπό) από την κορυφή, δεν επιτρέπει περισσότερες ελπίδες. Άπαντες στο “κυανόλευκο” στρατόπεδο έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα (όσο αυτό ήταν δυνατόν λόγω των καιρικών συνθηκών) για την αυριανή πρόκληση κι αν έρθει η πολυπόθητη πρόκριση, θα μένει ένα βήμα ακόμη για τη συμμετοχή σε τελικό μετά το 2002, όταν ο ΓΑΣ είχε επικρατήσει με 4-1 του ΓΑΣ Βέροιας.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Προπονητής : Γιώργος Ντάμτσιος

Πορεία στο Κύπελλο : 1η αγων με Δόξα Λιανοβεργίου (1-3), 2η αγων. χωρίς αγώνα, 3η αγων. με Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου (4-0)

Γνωστές απουσίες : Νίκος Κουντουράς (τιμωρημένος με 2 αγωνιστικές στη Γ Εθνική), Μπάμπης Βρεττός (ίωση)

Σχόλιο : Μόνο νίκη για τους “πράσινους” στο αυριανό παιχνίδι, καθώς είναι γνωστό από την αρχή της σεζόν, πως στόχος της ομάδας φέτος είναι η κατάκτηση του νταμπλ. Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν ήταν και το καλύτερο για την ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου (που μετρούσε ένα εντυπωσιακό σερί μέχρι τη διακοπή) ωστόσο οι “πράσινοι” έχουν αποδείξει πως μπορούν να αντεπεξέλθουν στα δύσκολα.

Episkopi-horz

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής

Διαιτητές : Παρασίου, Νατσιούρας, Μοσχόπουλος

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 8.98 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2016/017, 3-0 | 2015/2016, 1-2 | 2012/2013, 0-5

Κεραυνός Επισκοπής

Προπονητής : Γερμανός Σιαφαρίκας

Πορεία στο Κύπελλο : 1η αγων με Αστέρα Αλεξάνδρειας (6-0), 2η αγων. χωρίς αγώνα, 3η αγων. με ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (2-1)

Γνωστές απουσίες : Καμία

Σχόλιο : Ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι στον φετινό θεσμό του Κυπέλλου για τους “κοκκινόμαυρους”. Η ομάδα του Γερμανού Σιαφαρίκα έχει μείνει μακριά από τον μεγάλο της φετινό στόχο, που δεν ήταν άλλος από το πρωτάθλημα ωστόσο το Κύπελλο φαντάζει ως απόλυτα εφικτός τίτλος. Γι αυτό το λόγο, η διοίκηση της ομάδας προχώρησε σε σημαντική ενίσχυση στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και μάλιστα και οι τρεις “νέοι” (Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, Χάρης Συμεωνίδης και Αντώνης Καρυπίδης) θα δώσουν κανονικά το παρόν στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.

ΑΕ Χαρίεσσας

Προπονητής : Χρήστος Μποζίνης

Πορεία στο Κύπελλο : 1η αγων με Νίκη Αγκαθιάς (4-6), 2η αγων. με Εθνικό Ράχης (1-6), 3η αγων. με ΠΑΟ Παλατίτσα (4-1)

Γνωστές απουσίες : Γιώργος Κοτσογιαννίδης (σχολικές υποχρεώσεις)

Σχόλιο : Δεύτερη φορά φέτος που οι “κιτρινόμαυροι” θα αγωνιστούν στη γειτονική Επισκοπή, με στόχο αυτή τη φορά τη νίκη που θα τους επιτρέψει να αγωνιστούν για πρώτη φορά σε ημιτελική φάση Κυπέλλου. Ο Χρήστος Μποζίνης είχε την ευκαιρία να δουλέψει πιο εντατικά τις τελευταίες ημέρες και προσπάθησε να τονίσει στους ποδοσφαιριστές του τη μεγάλη σημασία της αυριανής πρόκλησης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected