Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – ΑΕ Χαρίεσσας 3-0 (photos)

14962288_10202219592448246_715741705_n

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Κεραυνός Επισκοπής και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής, μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους 3 βαθμούς.

Το ζητούμενο για τους “κοκκινόμαυρους” ήταν η επαναφορά στην…κανονικότητα μετά την ήττα στον Κοπανό αλλά και την ψυχολογική ανάκαμψη που όφειλαν να κυνηγήσουν σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Η πράξη έδειξε τελικά πως δεν επηρεάστηκαν σημαντικά και από τα πρώτα λεπτά, φάνηκε πως δύσκολα θα έχαναν βαθμούς στο σημερινό παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΧ προσπάθησε να κερδίσει ότι καλύτερο μπορούσε σε μια δύσκολη έδρα, ωστόσο υπέστη τη δεύτερη σερί ήττα που “καθηλώνει’ την ομάδα στη 10η θέση της βαθμολογίας.

14937911_10202219593288267_2041275145_n

Επέστρεψε ως αντίπαλος στην Επισκοπή ο Χρήστος Μποζίνης

Μπροστά σε 150 περίπου θεατές, η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου έδειξε από την αρχή πως ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και με δύο γρήγορα τέρματα, ουσιαστικά έβαλε τις βάσεις για τη τελική επικράτηση. Από την άλλη πλευρά, ο Χρήστος Μποζίνης αγωνίστηκε για πρώτη φορά κόντρα στη μέχρι πρότινος ομάδας του, στην οποία μάλιστα εργάζεται ακόμη όντας προπονητής των τμημάτων υποδομής.

Οι “κοκκινόμαυροι” μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πριν καν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο, άνοιξαν το σκορ. Συγκεκριμένα στο 9ο λεπτό, o Γκελοσάνι έκανε με δύναμη το πλάγιο άουτ, η μπάλα έφτασε στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Ντέλλας πιο ψηλά από όλους με κεφαλιά, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στο 14′ ο Κεραυνός λίγο έλειψε να κάνει δύο τα τέρματα του, το σουτ όμως του Παραστατίδη πέρασε ελάχιστα άουτ, ωστόσο ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που “κλείδωσε” την υπόθεση νίκη στο 20ο λεπτό, όταν και σημείωσε το 2-0. Ντέλλας και Πασχάλης συνδυάστηκαν ωραία στον άξονα, ο τελευταίος από πλάγια “έσπασε” στον Παραστίδη μέσα στην περιοχή και αυτός δεν δυσκολεύτηκε από καλή θέση να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 32΄οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο τρίτο γκολ, η κεφαλιά όμως του Ντέλλα μετά το κόρνερ του Ουρούτσι, αποκρούστηκε από τους αμυντικούς.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 49′, οι “κοκκινόμαυροι” έδωσαν τυπικό χαρακτήρα στην αναμέτρηση, όταν και σημείωσαν το τρίτο τους τέρμα, αυτή τη φορά από τα 11 βήματα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Κώστας Ντέλλας, ο οποίος σημείωσε το 8ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα, ένα πέναλτι που κέρδισε λίγα δευτερόλεπτα πριν ο Παραστατίδης και υπέπεσε ο Κρουσταλλάς.

Στο 63′ η ΑΕΧ είχε πολύ καλή ευκαιρία με τον Παμπουχίδη, ο οποίος πέρασε δύο αντιπάλους και έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ, ενώ ιδιαίτερα άτυχος ήταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Σπύρος Σταματέλος, ο οποίος υπέστη υποτροπή στο δάχτυλο του χεριού, το οποίο είχε υποστεί εξάρθρωση στο ματς με του Κοπανού.

Η τελευταία καλή στιγμή στο ματς ήταν η ωραία απόκρουση του Ηλιάδη στο τετ-α-τετ του Παραστατίδη, μετά από πάσα “πάρε-βάλε” του Γιαουτζή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κελεσίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου και Μπακάλη.

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Σταματέλος, Μανδάλης, Χαραλαμπίδης, Ορφανίδης Λ., Βοτάρης, Γιαουτζής, Ουρούτσι (54′ Μπουρνάζης), Γκελοσάνι (79′ Παπαδόπουλος), Πασχάλης (54′ Τασιώνας), Παραστατίδης, Ντέλλας

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Τηλκερίδης (55′ Φωτιάδης), Κρουσταλλάς, Ιωαννίδης Ζ., Ιωαννίδης Θ. (81′ Μποζατζίδης), Κοτσογιαννίδης, Λύτης, Τουμαράς, Στογιάννης, Παμπουχίδης, Γραμματικός (65′ Δάτσης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected