Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Δόξα Δράμας – ΦΑΣ Νάουσα 3-0

ΔΟΞΑ-ΝΑΟΥΣΑ-3-0-ΕΙΣΟΔΟΣ-999x500Η ομάδα που ήθελε περισσότερο τη νίκη, την κατέκτησε στο σημερινό πρώτο παιχνίδι για το 2017.

Η Δόξα Δράμας, έχοντας σε καλή μέρα την επιθετική της γραμμή (κυρίως στο δεύτερο μέρος), πήρε το πολύτιμο τρίποντο και σε συνδυασμό με το ρεπό του Απόλλωνα Καλαμαριάς, μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους 3 βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, ο ΦΑΣ Νάουσα είχε στα μέτρα του το παιχνίδι στο πρώτο μέρος, έδειξε αρκετά από τα στοιχεία που φανέρωσε στα τελευταία του ματς, ωστόσο προδόθηκε από τα στιγμιαία αμυντικά λάθη και αποχώρησε από τη Δράμα με την 4η φετινή ήττα σε 13 ματς.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους, στο αρχικό σχήμα συμμετείχαν νέα πρόσωπα και συγκεκριμένα οι νεοαποκτηθέντες Παγώνης και Λαδάκης, ενώ επέστρεψαν μετά από αρκετό καιρό οι Ιγκόρ και Καρλόπουλος

Για τους Ημαθιώτες, ο Βαγγέλης Ντίσιος ξεκίνησε με τον Κοντογουλίδη κάτω από τα δοκάρια, στην αμυντική διάταξη τους Κασμερίδη και Γιαννόπουλο, στόπερ τους Ζούρκο και Περηφανόπουλο, στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Νύρλας, Καπετάνος και Σαμαρόπουλος ενώ στην επίθεση επιλέχθηκαν οι Παντζαρτζίδης και Μουρίκι (δεξιά και αριστερά) και ο Ντινόπουλος στην κορυφή.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΦΑΣ ήλεγχξε το παιχνίδι, περιόρισε αρκετά τη Δόξα, που είχε πολλά προβλήματα και στις τρεις γραμμές. Το προβάδισμα που απέκτησαν οι “μελανόλευκοι” προήλθε από την μεγάλη αποτελεσματικότητα αλλά και την αδράνεια της άμυνας από πλευράς “κυανολεύκων”.

Στο δεύτερο μέρος, η Δόξα ήταν καλύτερη και πιο αποφασιστική και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να διατηρήσει το προβάδισμα, κυνηγώντας παράλληλα ένα τρίτο γκολ που το πέτυχε σε μια  ανύποπτη φάση με τον Ιγκόρ.

το φιλμ της αναμέτρησης ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Π. Τζαναβάρας): Σικαλιάς, Παγώνης, Βιτλής, Παπαζούδης, Παπαζαχαρίας, Λαδάκης, Πινδώνης, Μπουσινάκης (71’ Παβίσεβιτς), Ίγκορ, Καρλόπουλος (63’ Ιότι), Ντος Σάντος.

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ (Β. Ντίσιος): Κοντογουλίδης, Κασμερίδης, Γιαννόπουλος, Ζούρκος (69’ Τούφας), Νύρλας, Ντινόπουλος (61’ Νίκου), Καπετάνος (69’ Χατζόπουλος), Περηφανόπουλος, Παντζαρτζίδης, Σαμαρόπουλος, Μουρίκι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected