Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεγαλώνει τη διαφορά και…κραυγάζει πως φέτος είναι η χρονιά της! (vid)

C2y3gYGWgAA9I_6Ούτε ο Μάρκο Σίλβα κατάφερε να βάλει…φρένο στον Ντιέγκο Κόστα και την Τσέλσι. Οι «μπλε» επικράτησαν με 2-0 της Χαλ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής και διατήρησαν την διαφορά από τη 2η Άρσεναλ στους 8 βαθμούς κρατώντας παράλληλα…βυθισμένους στη βαθμολογία τους «τίγρεις».

Τρόμαξαν οι φιλοξενούμενοι στη σύγκρουση του Κέιχιλ με τον Μέισον που οδήγησε στην 9 λέπτη καθυστέρηση μέχρι ο παίκτης να μεταφερθεί εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στις εξέδρες του «Στάνφορντ Μπριτζ» βρέθηκαν και οι Μαρινάκης και Κομινάκης για να στηρίξουν τόσο τον Μάρκο Σίλβα, όσο και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί στο ντεμπούτο του με τους «τίγρεις».

Η εξαιρετικά οργανωμένη Χαλ δεν επέτρεψε στην Τσέλσι να την απειλήσει για 45 λεπτά, ωστόσο η ομάδα του Κόντε βρήκε τρόπο να ανοίξει το σκορ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με τον συνήθη ύποπτο Ντιέγκο Κόστα που εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Μόζες και νίκησε με σουτ από το ύψος του πέναλτι τον Γιακούποβιτς κάνοντας το 1-0. Αυτό ήταν το 15ο φετινό γκολ του Ισπανού επιθετικού στο πρωτάθλημα στην 100η συμμετοχή του με την φανέλα των Λονδρέζων.

Οι φιλοξενούμενοι δικαιολογημένα παραπονέθηκαν για πέναλτι του Αλόνσο στον Ερνάντεθ στο 49΄ όμως ο διαιτητής είχε διαφορετική άποψη και αφού δεν έδωσε τη δυνατότητα στη Χαλ να ισοφαρίσει η Τσέλσι στο 81΄ «τελείωσε» το ματς όταν σε φάουλ του Σεσκ ο Κέιχιλ με κεφαλιά έκανε το 2-0.

ΤΣΕΛΣΙ (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Λουίζ, Κέιχιλ, Μόουζες, Καντέ, Μάτιτς, Αλόνσο, Πέδρο (71΄Γουίλιαμ), Αζάρ (71΄ Φάμπρεγκας), Κόστα (85’ Μπατσουαγί)

ΧΑΛ (Μάρκο Σίλβα): Γιακούποβιτς, Ελαμπντελαουί, Μαγκουάιερ, Ντέιβις (59΄Νίας), Ντόουσον, Ρόμπερτσον, Χάντλστοουν, Κλούκας, Μέισον (21΄Μέιλερ), Εβάντρο, Ερνάντεθ (75΄Ντιομαντέ)

δείτε βίντεο με τα γκολ στο instasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected