Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : “Η ανεπαρκή διαιτησία του κυρίου Καραντώνη…”

TrikalaΠαρακάτω παρουσιάζουμε αυτούσια την ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, που δημοσιεύτηκε στη σελίδα της ομάδας στο facebook, όπως μπορείτε να δείτε στο τέλος του άρθρου.

Αναλυτικά :

“Ο Α.Ο. Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων με την παρούσα ανακοίνωση αισθάνεται την ανάγκη να διαμαρτυρηθεί έντονα για την ανεπαρκή διαιτησία του κυρίου Καραντώνη στον πρόσφατο αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. Αλεξάνδρειας.

Μια ανακοίνωση που επιλέξαμε να βγει στη δημοσιότητα δυο εικοσιτετράωρα μετά τον εν λόγω αγώνα γιατί δε θέλαμε να λειτουργήσουμε εν βρασμώ ψυχής.

Ο κύριος Καραντώνης λοιπόν αρκέστηκε στην απλή διεκπεραίωση του παιχνιδιού αγνοώντας παντελώς το ρόλο του άρχοντα του αγώνα στον πειθαρχικό έλεγχο και στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Κατάφερε λοιπόν στο πρώτο ημίχρονο να υποδείξει από μια κίτρινη κάρτα στις δυο ομάδες κλείνοντας τα μάτια σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις κίτρινης κάρτας των παικτών του Π.Α.Ο.Κ.

Εκεί όμως που έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ ήταν η φάση του 62ου λεπτού. Επικίνδυνο μαρκάρισμα του Μπουκλά και προφανής δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) και επίθεση δυο παικτών του Π.Α.Ο.Κ με προπηλακισμό του παίκτη μας Ταταρίδη (τουλάχιστον μια ακόμη κόκκινη κάρτα) μετατράπηκαν από τον ρέφερι του αγώνα σε δυο κίτρινες κάρτες.

Μια στον ποδοσφαιριστή μας Ταταρίδη και μια σε παίκτη του αντιπάλου που προφανώς δεν είχε άλλη κίτρινη. Ο ισχυρισμός του ρέφερι ότι καταλόγισε 7 κίτρινες στον αντίπαλο (οι τέσσερις μετά το 75) μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει αφού πιστεύουμε ότι είναι ο μοναδικός διαιτητής που θα επέτρεπε στην αντίπαλη ομαδα να τελειώσει το παιχνίδι με περισσότερους από 9 παίκτες.

Όσον αφορά για το ρόλο του στις καθυστερήσεις των αντιπάλων αρκεί να σημειώσουμε ότι κράτησε μόλις 4 λεπτά καθυστέρηση, έδωσε μόλις μια κίτρινη για καθυστερήσεις στους παίκτες του ΠΑΟΚ και διέκοψε το παιχνίδι πάνω από 10 φορές για τραυματισμούς (κανείς στο κεφάλι) των αντιπάλων. Το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκαν μόνο 10 λεπτά καθαρού παιχνιδιού ουδόλως πρέπει να απασχολεί τον Καραντώνη, που ως διαιτητής Super League δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ούτε σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Π.Α.Ο.Κ. Αλεξάνδρειας για την άριστη φιλοξενία και θέλουμε να πιστεύουμε ότι η νέα διοίκηση της ΕΠΣΗ θα φέρει νέο αέρα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δεν θα επιστρέψει ξανά διαιτησίες τύπου Καραντώνη.”

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος Σάββας

δείτε τη σχετική ανάρτηση :

Χωρίς τίτλο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected