Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Ελλάδος

Και τέσσερα γκολ ο ΠΑΟΚ και ντεμπούτο με γκολ ο Πρίγιοβιτς! (vid)

Με… πανηγυρικό τρόπο, ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την παρουσία του στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, κερδίζοντας για δεύτερη φορά τον Παναιτωλικό, αυτή τη φορά με 4-1 στο γήπεδο της Τούμπας. Δεληγιαννίδης, Μπίσεσβαρ, Σάκχοφ και Πρίγιοβιτς σημείωσαν τα γκολ της νίκης του Δικεφάλου.

Με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει το πρώτο ματς στο Αγρίνιο με 2-0, προδιέθετε πως η αποψινή αναμέτρηση θα ήταν μάλλον τυπική διαδικασία. Σε κάθε περίπτωση, ο Βλάνταν Ίβιτς παρέταξε μία… δοκιμαστική ενδεκάδα, με πάρα πολλές αλλαγές, θέλοντας να ξεκουράσει παίκτες και παράλληλα, σε κάποιους να δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν.

Σαν εικόνα, οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερο ρυθμό και την κατοχή της μπάλας και μάλιστα μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο απείλησαν εις διπλούν, μία με τον Μαλεζά στο 2’ κι άλλη μία με τον Κάνιας στο 9’. Στο ημίωρο ο Σάκχοφ απέτυχε να σκοράρει με κοντινή προβολή, ενώ στο 40’ ο Μυστακίδης «έσκαψε» την μπάλα για τον Κουλούρη, εκείνος «κρέμασε» τον Κυριακίδη, αλλά το οριζόντιο δοκάρι… απέκρουσε.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο, ο μέχρι εκείνο το σημείο συμπαθητικός, Παναιτωλικός, «έχασε τα αβγά και τα πασχάλια» και μέσα σε τρία λεπτά δέχθηκε δύο γκολ. Στο 41’ σέντρα ο Κίτσιου έκανε τη σέντρα, ο Μυστακίδης με κεφαλιά-πάσα τροφοδότησε τον Δεληγιαννίδη και ο νεαρός με σουτ «άνοιξε» το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Παπουτσογιαννόπουλος έκανε λάθος έξω από την περιοχή του Παναιτωλικού, ο Σάκχοφ έκλεψε κι έβγαλε μόνο του τον Μπίσεσβαρ απέναντι στον Κυριακίδη, με τον Ολλανδό να πετυχαίνει το 2-0.

Η ομάδα του Αγρινίου, που σημειωτέον, δεν είχε δα και τόσους πολλούς μη βασικούς στην ενδεκάδα της, μπήκε με… όρεξη στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα στο 51’ έχασε μία καλή ευκαιρία με ένα σουτ του Κλέσιο (η μπάλα άουτ). Ο ΠΑΟΚ ωστόσο στην πρώτη φάση που δημιούργησε σκόραρε με τον Σάκχοφ (53’) για το 3-0.

Από εκεί και πέρα, όλο το ενδιαφέρον στράφηκε στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μπαίνοντας στο γήπεδο ως αλλαγή στο 64’. Και ο Ελβετός με τις ρίζες από τη Σερβία «άνοιξε» λογαριασμό στο 78’ εκτελώντας εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Περέιρα από τον Μύγα.

Στις καθυστερήσεις ο Πάολο πέτυχε το γκολ της τιμής για τον Παναιτωλικό…

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Βαρέλα, Μαλεζάς, Δεληγιανίδης, Κίτσιου, Κάνιας, Σάκχοφ (54’ Χαρίσης), Μυστακίδης, Μπίσεσβαρ (64’ Πρίγιοβιτς), Περέιρα, Κουλούρης (72’ Πέλκας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Τσοκάνης (69’ Λουίς Ρότσα), Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουτρομάνος, Μουνιός (63’ Ντιέγκο Λόπες), Πάολο, Ρόσα (75’ Βασιλούδης), Κλέσιο

δείτε βίντεο με τα γκολ στο instasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected