Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 0-1 (photos+vid)

Με νίκη συνέχισε στο πρωτάθλημα ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, διατηρώντας το προβάδισμα του ενός βαθμού από τη δεύτερη θέση.

Η ομάδα του Γιώργο Ντάμτσιου κρατά το αποτέλεσμα από τη σημερινή αναμέτρηση, αλλά και την επιθετική διάθεση που ναι μεν ήταν σε υψηλό επίπεδο ωστόσο περιορίστηκε στο τέρμα του Γιώργου Κίτσα στο 34ο λεπτό.

Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος έδωσε περισσότερο βαρύτητα στην ανασταλτική λειτουργία, παίζοντας με “γεμάτο” κέντρο ώστε να περιορίσει τα αντίπαλα ατού και να κλείσει τους διαδρόμους προς τα καρέ του Νικολαΐδη.

Η πίεση όμως των φιλοξενούμενων ήταν ιδιαίτερα έντονη, με αποτέλεσμα αρκετές να είναι οι φορές που βρέθηκαν απέναντι από τον νεαρό τερματοφύλακα, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης, πραγματοποιώντας ορισμένες εξαιρετικές επεμβάσεις.

Ανθοδέσμη από τον αρχηγό του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, για την απώλεια του γιου της προέδρου του Ατρόμητου Διαβατού

Στη μοναδική αξιοσημείωτη επίσκεψη των γηπεδούχων (54′) στα αντίπαλα καρέ ζήτησαν πέναλτι, όταν ο Μουρατίδης βρέθηκε μετά από κόντρα στην πλάτη της άμυνας, προσπάθησε να περάσει τον Ιωακειμίδη που έπεσε στα πόδια του και ο αμυντικός των γηπεδούχων βρέθηκε στη συνέχεια στο έδαφος. Ο ρέφερι όμως κ. Μαλούτας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, παρά τις διαμαρτυρίες των “κυανολεύκων”.

Οι “πράσινοι”, με τους οποίους έκανε ντεμπούτο τόσο ο Νίκος Κουντουράς αλλά όσο και ο Νίκος Ραπτόπουλος, είχαν την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά και έφτασαν αρκετές φορές κοντά στο γκολ. Μέχρι να ανοίξουν το σκορ (38′), τόσο ο Ζωγράφος, όσο και ο Ταταρίδης δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Νικολαΐδη, ενώ στο 28′ ο Ποτουρίδης βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Για να φτάσουμε στη φάση του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης. Ο Ζωγράφος βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι και το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Νικολαΐδης, το οποίο εκτέλεσε ο Κουντουράς, με τον Κίτσα να πηδά πιο ψηλά από τον πορτιέρο του Ατρόμητου, σκοράροντας για 27η φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Το δεύτερο μέρος δεν διέφερε σημαντικά από την εικόνα του πρώτου 45λεπτου. Ο Μέγας Αλέξανδρος είχε τα ηνία του αγώνα, πίεσε και για δεύτερο τέρμα έχοντας μάλιστα δύο δοκάρια, αρχικά στο 68′ σε σουτ του Ποτουρίδη και στο 71′ σε κεφαλιά του Τασίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουκουράκη.

Αυτές οι ευκαιρίες δεν είναι οι μοναδικές που…σπατάλησαν οι “πράσινοι” στο δεύτερο μέρος, αφού ακολούθησαν αυτές των Κιρκιλιανίδη, Πατατούκα οι οποίοι έπεσαν επίσης πάνω στον εξαιρετικό Άκη Νικολαΐδη.

Διαιτητής ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Κελεσίδη.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Μανιόπουλος, Δαλήγγαρος (80′ Χατζηκυριάκου), Κλάψης, Αρβανιτίδης, Παγγούρας, Μουρατίδης, Δημητριάδης, Λιλιόπουλος, Γκιάλπης (46′ Τεπετός), Τσιολάκης

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ιωακειμίδης, Πετκάκης, Τασίδης, Ταταρίδης, Κουκουράκης, Ζωγράφος, Ποτουρίδης (79′ Ποτουρίδης), Κίτσας, Συμπεθέρης (85′ Ραπτόπουλος), Κιρκιλιανίδης, Κουντουράς (67′ Πατατούκας)

δείτε το βίντεο από το Bill Imathiotis

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected