Γ Εθνική / Τοπικά

Δεν εκμεταλλεύτηκε τα καλά νέα από τη Σαντορίνη! (photos+vid)

Έχοντας την υπεροχή από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες, Εργοτέλης και Ατσαλένιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, σε ένα αποτέλεσμα που δεν «εξυπηρετεί» κανέναν από τους δύο, κυρίως βέβαια τον Εργοτέλη ο οποίος έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο ΠΟΑ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε νωρίς έπειτα από αυτογκόλ του Νικολακάκη, όμως στην επανάληψη ο Εργοτέλης ανέκτησε τα ηνία του αγώνα, ισοφάρισε και προσπάθησε να βάλει και το γκολ της νίκης, αλλά χωρίς να το καταφέρει. Μοιραία ο μεν Εργοτέλης δεν εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία που του παρουσιάσθηκε για να επιστρέψει μετά από καιρό στην πρώτη θέση, ο δε ΠΟΑ να φτάσει τους κιτρινόμαυρους στη δεύτερη θέση. Πάντως οι φίλαθλοι της ομάδας του Ατσαλένιου, πανηγύρισαν έντονα το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα τους τον Περικλή Βελλίνη, ο οποίος κάλυψε το κενό του Μίνγκα στο δεξί άκρο. Τερματοφύλακας ήταν ο Βασιλειάδης, αριστερό μπακ ο Νιάρος, δεξί ο Νικολακάκης και κεντρικοί αμυντικοί οι Γκαρακλίδης και Μπάτζιος. Στο κέντρο αμυντικά χαφ οι Βογιατζής και Ρουσάκης, εμπρός τους ο Λεάλ, στα αριστερά του ο Σρζίνιο, στα δεξιά ο Βελλίνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Κατσικοκέρης.

Ο ΠΟΑ από την πλευρά του είχε τερματοφύλακα τον Γιαγκιόζη αριστερό οπισθοφύλακα τον Πρωτογεράκη, δεξί τον Γενιτσαρίδη και στόπερ τους Χαρίτο και Παπαδομιχελάκη. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Χατζηανδρέου Μπουτσάκης και Χατζηανδρέου, στα άκρα οι Ρουμπάκης και Αμπντουραχμάνι και μπροστά ο Τριανταφύλλου.

το φιλμ της αναμέτρησης στο grandsport.gr
φωτογραφίες ΕΔΩ
ο εντυπωσιακός πανηγυρισμός του Λεάλ ΕΔΩ
βίντεο με τα γκολ ΕΔΩ

Συνθέσεις

Εργοτέλης (Σ. Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Νικολακάκης (46’ Μανουσάκης), Νιάρος, Γκαρακλίδης, Μπάτζιος, Ρουσάκης, Βογιατζής, Σερζίνιο (90’ Μπρατσιάνι), Κατσικοκέρης (69’ Καϊμακαμούδης), Λεάλ, Βελλίνης.

Ατσαλένιος (Β. Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Γενιτσαρίδης, Ρουμπάκης, Χαρίτος, Παπαδομιχελάκης, Σταθόγλου (54’ Πετράκης), Πρωτογεράκης, Χατζηανδρέου, Αμπντουραχμάνι (72’ Φραγκιαδάκης), Μπουτσάκης (80’ Πετράς), Τριανταφύλλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected