Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Φοβερή και τρομερή κόντρα στους πρωταθλητές! (vid)

Μχιταριάν, Ιμπραχίμοβιτς και Μάτα σκόραραν μέσα σε 7 λεπτά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 3-0 την πρωταθλήτρια Αγγλίας στο Λέστερ, έτσι είναι σε απόσταση βολής από Λίβερπουλ & Άρσεναλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 3-0 στο Λέστερ την πρωταθλήτρια Αγγλίας, έτσι μείωσε την απόσταση απ’τη Λίβερπουλ στον έναν βαθμό και απ’την Άρσεναλ στους δύο.

Ο Χένριχ Μχιταριάν άνοιξε το σκορ στο 42′, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο 44′ πέτυχε το 15ο του γκολ στην Premier League και το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Χουάν Μανουέλ Μάτα στο 49′.

Τρία γκολ σε 7 αγωνιστικά λεπτά πέτυχε η ομάδα το Ζοζέ Μουρίνιο, η προερχόταν από 3 σερί ισοπαλίες, ενώ παρέμεινε αήττητη για 15η σερί αγωνιστική!

Όσον αφορά στη Λέστερ, υπέστη 4η σερί ήττα και έχει μόλις έναν βαθμό περισσότερο απ’την Χαλ που είναι στην 17η θέση, την πρώτη που οδηγεί σε υποβιβασμό!

Συνθέσεις

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Χουτ, Φουχς, Ντρινκγουότερ, Ντίντι, Μαχρέζ, Μούσα (46′ Άντι Κινγκ), Οκαζάκι (46′ Ντιμάρεϊ Γκρέι), Βάρντι.

MANUTD: Ντε Χέα, Βαλένσια, Μπεγί, Σμόλινγκ, Ρόχο (46′ Μπλιντ), Αντέρ Ερέρα, Πογκμπά, Μάτα (77′ Φελαϊνί), Μχιταριάν, Ράσφορντ (83′ Άσλεϊ Γιανγκ), Ιμπραχίμοβιτς.

δείτε βίντεο στο Sport24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected