Κατηγορίες
Football League

H 4η νίκη σε 6 ματς ανεβάζει τον πήχη! (photos)

Ο ΑΟ Χανιά κατάφερε να περάσει και από την Ελευσίνα επικρατώντας του τοπικού Πανελευσινιακού με ένα εντυπωσιακό σκορ 3-1! Αυτή είναι η 4η νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια για την ομάδα και τον Σάκη Παπαβασιλείου που συνεχίζει αήττητος στο τιμόνι του ΑΟΧ!

Έτσι, ένας ακόμα σκόπελος για τον Α.Ο. Χανιά που συνεχίζει να… τρελαίνει τον κόσμο του με τις εντυπωσιακές του νίκες και τα σπουδαία αποτελέσματα, ξεπερνιέται με επιτυχία. Μάλιστα, ο ΑΟΧ έθεσε τις βάσεις για το νέο νικηφόρο αποτέλεσμα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο όπου πέτυχε τα δύο από τα τρία του γκολ.

Το 0-1 σημειώθηκε από τον Ρούνεϊ -που σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΑΟΧ- στο 37’ με κεφαλιά, ενώ στο 43’ ακολούθησε το 0-2 από τον Ανδρέα Σταματή με σουτ.

Στο β’ μέρος ο ΑΟΧ συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς φτάνοντας και σ’ ένα τρίτο γκολ με τον Αποστολόπουλο στο 63’ ο οποίος σκόραρε με πλασέ, με τον Παναιγιάλειο να διαμορφώνει το τελικό 1-3 με σουτ του Κωνσταντινίδη.

το φιλμ του αγώνα και περισσότερες φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πανελευσινιακός (Θανάσης Δημόπουλος): Γκόμες, Σιλιγαρδάκης, Κρισμάρεβιτς (51’ Εμέκα), Πρίντεμπς, Σακελλαρίου, Τσίγκρος (33’ Κωνσταντινίδης), Κολόκας, Γραικός, Τσούπρος, Αγγελούδης (46’ Σταματάκης), Νίασον

Α.Ο. Χανιά (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Τσουκάνης, Φουρλάνος, Λάσκαρης, Αποστολόπουλος (73’ Γεωργακόπουλος, Βαρούχας (89’ Δρίζης), Σταματής, Ρούνεϊ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected