Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Στο επίκεντρο το μεγάλο ντέρμπι κορυφής! Δείτε το pregame του SportsUp για τη 19η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας!

Όλα τα…λεφτά το ντέρμπι του ΔΑΚ Αλεξάνδρειας στην αυριανή 19η αγωνιστική, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως τα υπόλοιπα παιχνίδι δεν παρουσιάζουν το δικό τους ενδιαφέρον.

Εκ των πραγμάτων όμως και όπως προκύπτει από τη βαθμολογική θέση των ομάδων, η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕ Αλεξάνδρειας και τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, φαντάζει ως το ματς της χρονιάς, καθώς η διαφορά του ενός βαθμού (και ενώ είναι πλέον οι μοναδικές που διεκδικούν τον τίτλο) προσφέρει ένα τεράστιο κίνητρο για τον φίλαθλο κόσμο στο αυριανό παιχνίδι.

Για το λόγο αυτό, το SportsUp θα είναι στις επάλξεις για ένα LIVE διαφορετικό από αυτά που σας έχουμε συνηθίσει, καθώς θα υπάρχει αναλυτική περιγραφή του αγώνα αλλά και live εικόνες, καθώς η ζωντανή κάλυψη θα πραγματοποιηθεί εντός του αγωνιστικού χώρου στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας. Παράλληλα, θα σας μεταφέρουμε την εξέλιξη και των άλλων αγώνων της 19ης αγωνιστικής και ειδικότερα για την αναμέτρηση ανάμεσα στη Δόξα Λιανοβεργίου και την Ποντιακή Νεολαία Αράχου.

Ας δούμε τα τελευταία νέα από τις 14 ομάδες που αγωνίζονται αύριο Σάββατο αλλά και τις απουσίες που θα έχουν ενόψει της 19ης στροφής του πρωταθλήματος.

Τo pregame είναι μία προσφορά :Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοροστασία

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 27.88 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : –

ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Προπονητής : Δημήτρης Χαλκιάς

Θέση στο πρωτάθλημα : 4η, 32 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Νίκος Θεοδωρόπουλος, Παναγιώτης Ντατσής, Νίκος Τσαγκεράς (τραυματίες), Φρέντι Λέσι (επαγγελματικές υποχρεώσεις)

Σχόλιο : Μία πολύ καλή ευκαιρία για τους “κιτρινομπλέ” ώστε να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, λίγα 24ωρα πριν τον ημιτελικό του Κυπέλλου στον Κοπανό, κόντρα στον τοπικό ΓΑΣ. Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά έχει κίνητρο όμως και στο πρωτάθλημα, καθώς η τρίτη θέση είναι απόλυτα εφικτός στόχος, για το λόγο αυτό και στο αυριανό παιχνίδι, θα υπάρξει η ανάλογη προσπάθεια για τη 10η φετινή νίκη.

12901399_981572978564817_1913325533377433573_o

Απόλλων Αγίου Γεωργίου

Προπονητής : Μπάμπης Σπυριδωνίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 9η, 20 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Ορφανίδης (τραυματίας)

Σχόλιο : Ακόμη πιο κοντά στην παραμονή βρίσκονται οι “πράσινοι”, που έφτασαν αισίως τους 20 βαθμούς. Μάλιστα, ένα θετικό αποτέλεσμα στη δύσκολη έδρα του Ροδοχωρίου, θα δώσει και την ψυχολογική ανάταση ενόψει της συνέχειας, που ήδη βρίσκεται σε…έξαρση μετά τη σπουδαία νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής στα Λευκάδια.

13866611_711066849033090_147466251_n

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 27.27 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : –

Ατρόμητος Διαβατού

Προπονητής : Παύλος Ζερδαλής – Κώστας Παγγούρας

Θέση στο πρωτάθλημα : 8η, 20 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : –

Σχόλιο : Αρκετά μακριά από την επικίνδυνη ζώνη η ομάδα των Ζερδαλή και Παγγούρα, ενώ ο υποβιβασμός θα αποτελέσει ακόμη πιο μακρινός…εφιάλτης αν επικρατήσει αύριο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός Νάουσας

Προπονητής : Γιώργος Δασκαλάκης

Θέση στο πρωτάθλημα : 14η, 6 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : –

Σχόλιο : Μόνο η νίκη είναι στο μυαλό των “ερυθρόλευκων” στο αυριανό παιχνίδι, καθώς η διαφορά των 7 βαθμών από τη 13η θέση, δεν επιτρέπει απώλειες. Δύσκολη η αποστολή για την ομάδα του Γιώργου Δασκαλάκη, ωστόσο αναμένεται να αγωνιστεί επιθετικά με στόχο να αποσπάσει το πολυπόθητο τρίποντο.

XATZH

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 3.88 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016, 0-1

ΓΑΣ Κοπανού 10Starbet

Προπονητής : Νίκος Αντωνάς

Θέση στο πρωτάθλημα : 6η, 26 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Αλέκος Οικονόμου (τραυματίας), Αλέκος Χαραλαμπίδης (αμφίβολος λόγω τραυματισμού)

Σχόλιο : Λίγες μέρες πριν τον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να επιστρέψουν αφενός στις νίκες μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και αφετέρου να κάνουν μια τονωτική…ένεση ενόψει της σπουδαίας πρόκλησης για τη συμμετοχή στον μεγάλο τελικό του θεσμού.

Αχιλλέας Νάουσας

Προπονητής : Παναγιώτης Καραμεταξάς

Θέση στο πρωτάθλημα : 10η, 17 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Μπαξεβάνος (σπουδές), Βακαλίδης (στρατευμένοι), Κοσμάς, Σα;κελλάρης (αμφίβολοι λόγω τραυματισμού), Τσαρτσίου (επαγγελματικές υποχρεώσεις)

Σχόλιο : Δεν έχει απομακρυνθεί όσο επιθυμεί από την επικίνδυνη ζώνη η ομάδα του Παναγιώτη Καραμεταξά, που θα επιδιώξει αύριο να φτάσει στην 4η εκτός έδρας νίκη. Αρκετές και πάλι οι απουσίες για τους “κυανόλευκους”, που έχουν μάθει όμως να παίζουν με αυτές το τελευταίο διάστημα

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Βεργίνας

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 29.50 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : –

ΜΑΣ Βεργίνας

Προπονητής : Γιάννης Παυλίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 15η, ένας βαθμός

Γνωστές απουσίες : Γιαγλής (χάνει τη χρονιά λόγω τραυματισμού), Μένιος Σγούρος (τραυματίας)

Σχόλιο : Δύσκολη η αποστολή εκ των πραγμάτων για τους “κιτρινομπλέ”, που θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες έχουν ώστε να,,,ξεκολλήσουν από τον έναν βαθμό.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Προπονητής : Λευτέρης Κελεσίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 5η, 32 βαθμούς, Καλύτερη άμυνα εντός έδρας με 3 γκολ. Αήττητος μετά από 17 αγώνες

Γνωστές απουσίες : Διαμαντής Λαδάς (τραυματίας), Λευτέρης Κίτσας του Δ. (αμφίβολος λόγω τραυματισμού)

Σχόλιο : Συνεχίζει αήττητος ο “δικέφαλος” στο πρωτάθλημα, που στοχεύει πλέον (εκτός της διατήρησης του αήττητου) να τερματίσει στην 3η θέση της κατάταξης.

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 14.32 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016, 0-0

ΑΕ Αλεξάνδρειας

Προπονητής : Κυριάκος Καρασαββίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 2η, 45 βαθμούς, Καλύτερη επίθεση εκτός έδρας με 32 γκολ. Αήττητη μετά από 16 αγώνες

Γνωστές απουσίες : –

Σχόλιο : Έφτασε η ώρα για το μεγάλο ντέρμπι της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αλεξάνδρειας! Η ΑΕΑ υποδέχεται τον πρωτοπόρο Μέγα Αλέξανδρο, με στόχο να πετύχει τη νίκη που θα την φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας και ταυτόχρονα θα της δώσει το πάνω χέρι για την κατάκτηση του τίτλου και κατ επέκταση την άνοδο στη Γ Εθνική. Ο Κυριάκος Καρασαββίδης έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο να αφήσει ανεπηρέαστους τους παίκτες από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατεί (κυρίως στα…καφενεία και λιγότερο ανάμεσα στους υγιείς φιλάθλους) ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι για την αυριανή πρόκληση.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Προπονητής : Γιώργος Ντάμτσιος

Θέση στο πρωτάθλημα : 1η, 43 βαθμούς, Καλύτερη επίθεση με 63 γκολ, Καλύτερη άμυνα με 5 γκολ. Καλύτερη άμυνα εκτός με 2 γκολ.

Γνωστές απουσίες : Σάββας Αθανασιάδης (χάνει τη χρονιά)

Σχόλιο : Με στόχο να διατηρήσουν τα σκήπτρα αλλά και να αυξήσουν τη διαφορά από τον αυριανό τους αντίπαλο, θα αγωνιστούν αύριο οι “πράσινοι” στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας. Στα Τρίκαλα επικρατεί γενικός ξεσηκωμός, για ένα παιχνίδι που για όλους αποτελεί ένα πολύ σπουδαίο κίνητρο, καθώς η μοναδική ήττα της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, προήλθε από τον αυριανό αντίπαλο και μάλιστα εντός έδρας. Ο Γιώργος Ντάμτσιος έδωσε μεγάλη βαρύτητα στον ψυχολογικό τομέα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, παράλληλα με τις ασκήσεις τακτικής καθώς αναμένεται ένα παιχνίδι που θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στις σωστές κινήσεις στην…σκακιέρα του αγωνιστικού χώρου.

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 23.55 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016, 4-1

Κεραυνός Επισκοπής

Προπονητής : Γερμανός Σιαφαρίκας

Θέση στο πρωτάθλημα : 3η, 37 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Ορφανίδης (τραυματίας), επιστρέφουν οι Βοτάρης και Χαραλαμπίδης

Σχόλιο : Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας για τους “κοκκινόμαυρους”, που έχουν περισσότερο το μυαλό τους στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης, με αντίπαλο την ΑΕ Αλεξάνδρειας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

16216164_1830027680601608_1216824450_n

Μακροχώρι

Προπονητής : Γιώργος Απόσογλου

Θέση στο πρωτάθλημα : 12η, 15 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Μπρανιώτης (χάνει όλη τη χρονιά)

Σχόλιο : Ακόμη πιο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη οι “ασπρόμαυροι”, μετά και τη σπουδαία νίκη κόντρα στην ΑΕ Χαρίεσσας. Η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου μεταβαίνει στην Επισκοπή με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, ώστε να διεκδικήσει τις πιθανότητες της αλλά και να παραμείνει για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη.

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Λιανοβεργίου

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 4.53 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2014/2015 (Α2), 1-2

Δόξα Λιανοβεργίου

Προπονητής : Σάκης Παγγούρας

Θέση στο πρωτάθλημα : 11η, 15 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Θωμάς Κίρτσογλου (τραυματίας)

Σχόλιο : Διαφορά 9 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη έχει “χτίσει” η ομάδα του Σάκη Παγγούρα και αν καταφέρει να επιβληθεί αύριο της γειτονικής ομάδας, θα πετύχει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον φετινό στόχο.

Ποντιακή Νεολαία Αράχου

Προπονητής : Χρήστος Παναγιωτίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 13η, 13 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : –

Σχόλιο : Ο ένας από τους δύο…τελικούς είναι ο αυριανός για τους “μπλαουγκράνα”, που θα αγωνιστούν και την ερχόμενη Τετάρτη (22/2) στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας, κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό. Το εξάποντο θα ήταν το ιδανικό για την ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη, που θα δώσει και μια τεράστια βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής (15.30) :

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Απόλλων Αγίου Γεωργίου

Ατρόμητος Διαβατού – Ολυμπιακός Νάουσας

ΓΑΣ Κοπανού «10Starbet» – Αχιλλέας Νάουσας

ΜΑΣ Βεργίνας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Κεραυνός Επισκοπής – Μακροχώρι

Δόξα Λιανοβεργίου – Ποντιακή Νεολαία Αράχου

Ρεπό : ΑΕ Χαρίεσσας

δείτε ΕΔΩ τη συνολική εικόνα της Α1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected