Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 2-0 (photos)

12901399_981572978564817_1913325533377433573_o

Διπλασίασε τις φετινές του νίκες ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που επικράτησε σήμερα με 2-0 του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου και ετοιμάζεται πλέον για τον μεγάλο ημιτελικό του Κυπέλλου!

Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά, μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, ανέβασε στροφές στο δεύτερο μισό του αγώνα και πήρε το 10ο φετινό τρίποντο χάρη σε δύο τέρματα του Χρήστου Μπρέγκου, ο οποίος έφτασε τα 11 στη σεζόν.

Από την άλλη πλευρά οι “πράσινοι” δεν κατάφεραν να πιάσουν την απόδοση των Λευκαδίων μία εβδομάδα πριν και γνώρισαν την 9η φετινή ήττα, χωρίς όμως να τους επιφέρει άμεσο κίνδυνο (η διαφορά παρέμεινε στους 14 βαθμούς) όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία.

Ο προπονητής του ΓΑΣ επέλεξε να κάνει ένα μίνι rotation ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης στον Κοπανό, ωστόσο η επιθετική…ανομβρία του πρώτου μέρους τον ανάγκασε να ρίξει στον αγωνιστικό χώρο τους Βούλγαρη και Παρθενόπουλο.

Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές έδωσαν επιθετική πνοή στην ομάδα τους και βοήθησαν σημαντικά στο να πάρει το προβάδισμα στο σκορ.

Μετά από ένα στείρο και αρκετά ισορροπημένο πρώτο μέρος (με δύο ευκαιρίες από πλευράς ΓΑΣ και μία για τον Απόλλωνα), ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε κατακόρυφα, με αποτέλεσμα οι λιγοστοί φίλαθλοι να παρακολουθήσουν ένα καλύτερο θέαμα στο δεύτερο 45λεπτο.

Αυτό βέβαια έχει ως πηγή δημιουργίας την πολύ έντονη πίεση που άσκησε ο ΓΑΣ, ο οποίος ζήτησε επιτακτικά το γκολ το οποίο ήρθε τελικά στο 68ο λεπτό της συνάντησης όταν ο Κοτζαχρήστος εκτέλεσε το φάουλ και ο Μπρέγκου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Στη φάση αυτή, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στον βοηθό για off-side του σκόρερ.

Ακολούθησε μια πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, όταν ο Βούλγαρης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά πλάσαρε άουτ ενώ οι “πράσινοι” είχαν ένα καλό σουτ με τον Καριπίδη αμέσως μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 76′ όμως οι όποιες ελπίδες των φιλοξενούμενων για αποτέλεσμα, έσβησαν με το δεύτερο γκολ του Χρήστου Μπρέγκου, ο οποίος (σε μια φάση σχεδόν καρμπόν με το πρώτο γκολ) έπιασε την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Κοτζαχρήστου.

Στο 81′ ο Απόλλων είχε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ, το σουτ όμως του Χρυσόπουλου απέκρουσε ο Κασαπίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Ζαχαριάδη.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κασαπίδης, Κοτζαχρήστος, Τάσο, Τενεκετζή, Ρίσσου, Μαγγίζης, Μωυσίδης (46′ Βούλγαρης), Παπαδής (59′ Παρθενόπουλος), Μπρέγκου, Μπουρδάνος, Πέτγαζλης (68′ Θεοδοσιάδης)

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Δουΐτσης, Τρούπκος, Μιχαηλίδης, Σαντίνι, Τουλουμτζής, Γερμάνης, Μίσκος (67′ Καριπίδης), Ρόκο, Σαρκατζής, Χρυσόπουλος (79′ Ορφανίδης), Κουλουριώτης (78′ Καφές).

13866611_711066849033090_147466251_n

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected