Γ Εθνική / Τοπικά

Σταθερά στη δεύτερη θέση!

Μετά από τόσα ματς στην σεζόν ίσως ακούγεται μονότονο και κουραστικό αλλά η ομάδα της Πύλου σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν πήρε αυτό που άξιζε.

Όπως αναφέρει το sport365, έχοντας απέναντι μια ιδιαίτερα φορμαρισμένη ομάδα (3 νίκες, 1 ισοπαλία και 12-0 γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς) και σε μια δύσκολη έδρα, μπήκε να παλέψει το ματς και πράγματι αυτό έκανε μέχρι το φινάλε αλλά της έλειψε η τύχη.

Η Βάρδα συνέχισε στα ψηλά με γκολ που προήλθε από στημένο στο 29′. Ο Σιδέρης με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Γ. Πολίτη νίκησε τον Θάνο, ο οποίος κάθισε για πρώτη φορά κάτω από τα δοκάρια του Τσικλητήρα, σημειώνοντας το τέρμα που έκρινε το νικητή.

Οι γηπεδούχοι είχαν απειλήσει στο 4 με σουτ του Καρούτη ενώ η κορυφαία στιγμή για τον Τσικλητήρα ήρθε στο 40′ με σουτ άουτ του Γεωργιόηουλου.

Η ομάδα του Κακαλέτρη πήρε τα ηνία του ματς στο β’ μέρος και αυξάνοντας διαρκώς την πίεση είχε ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο και τρεις καλές ευκαιρίες όχι απλά για να φέρει το ματς στα ίσια αλλά να κάνει την ανατροπή.

Η πρώτη φάση ήρθε στο 78′ όταν ο Μπίζος πλάσαρε από καλή Θέση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ ενώ ένα λεπτό αργότερα, μετά από σέντρα του Τσάτσου ο Γραμματικόπουλος έπιασε κεφαλιά αλλά ο Καπούταγλης έκανε την απόκρουση του ματς κρατώντας το “μηδέν”. Η μεγαλύτερη στιγμή για την ομάδα της Πύλου ήρθε στο 82′ όταν ο Μάνικος έπιασε δυνατό σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Καπούταγλη. Οι γηπεδούχοι οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα είχαν περιοριστεί σε παθητικό ρόλο είχαν δυο καλές στιγμές στο τέλος, με σουτ του Καρούτη στο 88′ και φάουλ του Γούρμου στο 90′.

Συνθέσεις

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Καπούταγλης, Πολίτης Π., Αγουρίδης, Καρούτης, Σίδερης (57′ λ. Τρ. Κοκκίνης), Ανδριέλος, πολίτης Γ., Βατσής (84′ Πατάηης), Γούρμος, Ντόμας, Μητρόπουλος (61′ Σαμηανέϊ)

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Θάνος, Μάνικος, Μπίζος, Ρούσσης, Καραμηάς, Ζαχαρόπουλος, Γεωργιόπουλος, Ηυριαζόπουλος (84 Τσώνης), Γραμματικόπουλος, Τσάτσος, Πήλιος (70′ Σβίγγος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected