Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 ΕΠΣ Ημαθίας – Ξεχωρίζει το ντέρμπι ανόδου στη Νέα Νικομήδεια! Δείτε το pregame του SportsUp για τη 17η & 19η αγωνιστική αντίστοιχα

1ος όμιλος

Τυπική διαδικασία η συνέχεια του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, καθώς έχουν κριθεί σε μεγάλο βαθμό τόσο οι δύο ομάδες που θα ανέβουν κατηγορία όσο και αυτή που θα αγωνίζεται στη Β Ερασιτεχνική τη νέα σεζόν.

Απομένει πλέον να δούμε ποια θα είναι η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση και θα αγωνιστεί στο μπαράζ του υπερπρωταθλητή. Η διαφορά ανάμεσα στη Νίκη Αγκαθιάς και τον Άρη Παλαιοχωρίου είναι τέσσερις βαθμοί και απομένουν έξι αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της σεζόν. Στην αυριανή 17η “στροφή”, η ομάδα του Ηλία Παντόπουλου μεταβαίνει στον Σταυρό για να αντιμετωπίσει την πάντα υπολογίσιμη Θύελλα ενώ οι “κιτρινόμαυροι” φιλοξενούνται από τον Φίλιππο στο Δημοτικό Γήπεδο Μελίκης.

Αυτό που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον στον 1ο όμιλο είναι η ανάδειξη του πρώτου σκόρερ, με τη μάχη να μαίνεται ανάμεσα σε 8 ποδοσφαιριστές που τους χωρίζουν λίγα τέρματα (δείτε ΕΔΩ)

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο (15.30) :

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΠΑΟ Παλατίτσια

Εθνικός Κλειδιού – ΠΑΟΚ Κουλούρας

Μακεδονικός Πλατάνου – Φίλιππος Μέσης

Φίλιππος Μελίκης – Άρης Παλαιοχωρίου

Θύελλα Σταυρού – Νίκη Αγκαθιάς

Αστέρας Αλεξάνδρειας – ΑΕ Σχοινά

δείτε τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ

2ος όμιλος

Εξαιρετικό ενδιαφέρον στην αυριανή 19η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2, όπου τα βλέμματα στρέφονται εκ των πραγμάτων στο μεγάλο ντέρμπι της Νικομήδειας.

Εκεί, η τοπική Νέα Γενεά (2η θέση, 37 βαθμοί) υποδέχεται τον ΑΟ Μαρίνας (3η θέση, 35 βαθμοί), μια αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον μιας και κρίνεται σε μεγάλο βαθμό το μέλλον των ομάδων στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι με νίκη αποκτούν σημαντικό προβάδισμα έναντι των “οράνιε” οι οποίοι θα επιδιώξουν το τρίποντο, χωρίς όμως να παραβλέπουν την ισοπαλία, που θα τους κρατήσει σε απόσταση βολής από τους “κιτρινόμαυρους”.

Την ίδια ώρα, ο πρωτοπόρος Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, που έχει φτάσει αισίως τους 40 βαθμούς, υποδέχεται τη Δόξα Νάουσας και με νίκη πραγματοποιεί ένα ακόμη βήμα προς την άνοδο στην Α1.

Η τέταρτη της κατάταξης Ελπίδα Μονοσπίτων υποδέχεται την Ακαδημία Βέροιας και θέλει τη νίκη για να παραμείνει ζωντανή για την άνοδο, ενώ από την άλλη πλευρά οι “βυσσινί” θα επιώξουν το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να ανοίξουν κι άλλο την “ψαλίδα” από την επικίνδυνη ζώνη.

Στα άλλα παιχνίδια, ο ΑΣ Πατρίδας υποδέχεται την Ακαδημία Μακροχωρίου, στη Ραχιά αναμετρώνται οι ομάδες που μοιράζονται την κοινή έδρα ενώ στην Παναγιωπούλα, ο Αριστοτέλης Νάουσας θα επιδιώξει την 9η νίκη στο πρωτάθλημα, κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο (15.30) :

ΑΣ Πατρίδας – Ακαδημία Μακροχωρίου

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Δόξα Νάουσας

Ελπίδα Μονοσπίτων – Ακαδημία Βέροιας

Εθνικός Ράχης – ΑΕΠ Βέροιας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – ΑΟ Μαρίνας

Αριστοτέλης Νάουσας – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

Ρεπό : Μακεδόνας Βέροιας

δείτε τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected