Κατηγορίες
Διάφορα

Παναθηναϊκός – Βέροια από το “Cafe Draw”!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βέροια (19:30, Cafe “Draw” Ακροπόλεως 11 στη Βέροια) και θέλει να σιγουρέψει τη διατήρηση του στις θέσεις για τα play offs. Με δύο αλλαγές η ενδεκάδα.

Το πιο εύκολο παιχνίδι – σε θεωρητικό επίπεδο – έως τη λήξη της σεζόν, δίνει σήμερα (4/3) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τη Βέροια στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Μετά την ήττα από την Ξάνθη στα Πηγάδια, θέλει να νικήσει για να παραμείνει στην τέταρτη θέση και να μην βρεθεί προ εκπλήξεως, με τη συμμετοχή του στα play offs.

Η Βέροια είναι τελευταία στη βαθμολογία και μοιάζει καταδικασμένη, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν διακρίνεται από τη σταθερότητα του. Άλλωστε, νωπή είναι η ισοπαλία 0-0 που παραχώρησε στον Λεβαδειακό, ο οποίος απέχει μόλις 4 βαθμούς από τη σημερινή αντίπαλο του “τριφυλλιού”.

Η νίκη έχει ιδιαίτερη σημασία, διότι ο Παναθηναϊκός θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Ηρακλή το επόμενο Σάββατο (11/4) και έπειτα θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, την Κυριακή 19 Μαρτίου.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected