Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Το SportsUp στον τελικό του Σχολικού Πρωταθλήματος στο Μακροχώρι (photos)


Με νικητές τους παίκτες του ΓΕΛ Μακροχωρίου ολοκληρώθηκε ο τελικός του Σχολικού Πρωταθλήματος Δήμου Βέροιας.

Οι “κόκκινοι” αλλά με μπλε διακριτικά λόγω της κοινής εμφάνισης με τους αντιπάλους, επικράτησαν με 5-4 στα πέναλτι (κανονικός αγώνας 1-1) του 3ου ΓΕΛ Βέροιας και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση όπου θα αναμετρηθούν στον τελικό της Ημαθίας, με αντίπαλο τον νικητή των λυκείων της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας.

Το παιχνίδι, που διεξήχθη στο Βοηθητικό Γήπεδο Μακροχωρίου (σε έναν ιδιαίτερα κακό αγωνιστικό χώρο) και μπροστά σε 100 περίπου θεατές, ήταν δραματικό σε εξέλιξη καθώς το τέρμα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στο 3ο μόλις λεπτό για το 3ο ΓΕΛ Μακροχωρίου, άλλαξε από νωρίς τις ισορροπίες και διαμόρφωσε νέα δεδομένα στο παιχνίδι.

Κι αυτό γιατί η ομάδα της Βέροιας όφειλε να κυνηγά από νωρίς το σκορ και εκ των πραγμάτων να παίξει πιο ανοιχτά, αφήνοντας χώρους στους γρήγορους επιθετικούς από το Μακροχώρι.

Ωστόσο, οι τυπικά φιλοξενούμενοι με σκόρερ τον Βύζα (επίσης από την ομάδα του Μακροχωρίου που αγωνίζεται στην Α1 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας) στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, έφεραν το ματς στα ίσια, “κλέβοντας” τη χαρά από τους Μακροχωρίτες που ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν την πρόκριση.

Στη ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, το 3ο ΓΕΛ Βέροιας αστόχησε στο 6ο και το Λύκειο Μακροχωρίου με 5 εύστοχα, πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Σχολικού Πρωταθλήματος Ημαθίας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Σαρηγιαννίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Τριανταφυλλίδη και Χαραλαμπίδη, τους οποίους παραχώρησε η ΕΠΣ Ημαθίας.

Συνθέσεις

ΓΕΛ Μακροχωρίου (Συνοδός Καθηγητής ο κ. Αραπίδης) : Ιατρόπουλος, Σταματίου, Τρούπκος, Αντωνιάδης, Χαραλαμπίδης, Δεμιρχανίδης, Παραστατίδης, Πεχλιβάνος, Μυλωνάς, Γιαννόπουλος, Παπακωνσταντίνου. Στον πάγκο οι Βλαχάβας, Κουφός, Λούγγος, Παπαδόπουλος, Πελεκίδης, Jazxhi, Φωτόπουλος

3ο ΓΕΛ Βέροιας (Συνοδός Καθηγητής ο κ. Κελεπούρης) : Τότσκας, Σαράφης, Λίπε, Πανταζής, Θυμιόπουλος, Βύζας, Σκουμπόπουλος, Ποζιάδης, Γκέκας, Τσακελίδης, Σοφιανίδης. Στον πάγκο οι Πάνου, Πρωτογέρης, Παπαστεργίου, Μαρκόπουλος, Χαλίλι

δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected