Κατηγορίες
Διάφορα

Αυτές είναι οι Μικτές Ομάδες που διεκδικούν τον φετινό τίτλο

Στο ΕΑΚ Βόλου, στο Δημοτικό γήπεδο Νέας Ιωνίας και στο ΔΑΚ Κορυδαλλού, θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί των Μικτών ομάδων των Νέων και Παίδων. Και στις δύο κατηγορίες εκπροσωπείται η ΕΠΣ Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει το football-academies.gr, την Τετάρτη 15 Μαρτίου ορίστηκαν να διεξαχθούν οι ημιτελικοί αγώνες των Μικτών Νέων, και των Μικτών Παίδων, για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Η ΕΠΣ Ηρακλείου είναι η μοναδική Ένωση που συμμετέχει στη 3η φάση και με την ομάδα Νέων της αλλά και με την ομάδα Παίδων της.

Οι Νέοι

Στο ΕΑΚ Βόλου ορίστηκε να διεξαχθεί ο αγώνας της Μικτής Νέων της ΕΠΣ Αχαΐας με την αντίστοιχη της ΕΠΣ Σερρών την Τετάρτη 15 Μαρτίου, με ώρα έναρξης στις 14:00.

Ο άλλος ημιτελικός των Νέων, μεταξύ της ΕΠΣ Άρτας και της ΕΠΣ Ηρακλείου, θα γίνει στο ΔΑΚ Κορυδαλλού την ίδια μέρα, αλλά με ώρα έναρξης στις 13.30.

Οι Παίδες

Αντίστοιχα οι ημιτελικοί των Μικτών Παίδων, για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων, ορίστηκαν κι αυτοί να διεξαχθούν την Τετάρτη 15 Μαρτίου.

Στο ΔΑΚ Κορυδαλλού ορίστηκε να διεξαχθεί ο αγώνας της Μικτής Παίδων της ΕΠΣ Εύβοιας με την αντίστοιχη της ΕΠΣ Ηρακλείου την Τετάρτη 15 Μαρτίου, με ώρα έναρξης στις 11:00.

Ο άλλος ημιτελικός των Παίδων, μεταξύ της ΕΠΣ Μακεδονίας (φωτο αριστερά) και της ΕΠΣ Μεσσηνίας, θα γίνει στο Δημοτικό γήπεδο Νέας Ιωνίας, την ίδια μέρα, αλλά με ώρα έναρξης στις 14.30.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected