Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Οι δραστηριότητες της Ακαδημίας Βέροιας και τα συγχαρητήρια στην ΑΕ Αλεξάνδρειας

Τμήματα υποδομής

Ξεκουράστηκαν οι μικροί αθλητές μας το Σαββατοκύριακο που πέρασε, καθώς λόγω της επίμονης βροχόπτωσης οι αγώνες ακυρώθηκαν.

Η επόμενη ποδοσφαιρική συνάντηση για τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Βέροιας είναι με την Ακαδημία Σκύδρας στο γήπεδο των Γεωργιανών.

Αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Τετάρτη.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Το αναβληθέν ματς με την ομάδα της ΑΕΠ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18/3 στο γήπεδο Γεωργιανών.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ: 1-7

Σύνθεση Ακαδημίας: Σουροβίκης,(72’ Καλαϊτζίδης), Σαντικίδης, ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ, Ντινόπουλος, Θεοδωρίδης, Συμπεθέρης,(72’ Σάρκα), Παπουλίδης Αλ., Καϊλόγλου, Χρυσόπουλος, Πρωτογέρης, (75’ Αναστος), ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ.

Σκόρερ Ακαδημίας: 59’ Συμπεθέρης

Εικόνα παιχνιδιού: Μέτρια εμφάνιση για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας απέναντι σε μια από τις πρωτοπόρους του ομίλου της. Δεν κατάφερε η ομάδα της Βέροιας να ξεπεράσει τον κακό της εαυτό, που είχε σαν αποτέλεσμα την καθολική της επιβολή από ένα δυνατό αντίπαλο.

Επόμενη αγωνιστική: Την επόμενη Κυριακή 19/3 η Ακαδημία αγωνίζεται στην έδρα του Μακεδόνα Βέροιας.

Συγχαρητήρια στην ΑΕ Αλεξάνδρειας

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας συγχαίρει την ομάδα της Αλεξάνδρειας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ημαθίας και της εύχεται καλή συνέχεια στην πορεία της. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ροδοχωρίου για την εξαιρετική ως τώρα εμφάνιση καθώς και την ωραία εικόνα τελικού που παρουσίασαν και οι δύο ομάδες.

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected