Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Χωρίς να φορτσάρει η “Γιούβε”

Το 0-2 του Οπόρτο της ήταν υπέρ-αρκετό, ωστόσο η Γιουβέντους πήρε τη νίκη και στο Τορίνο κόντρα στην Πόρτο και με 1-0 σφράγισε την παρουσία της στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Μια από τις πιο χαλαρές προκρίσεις στην ιστορία της πήρε η Γιουβέντους που επικράτησε (και) στο Τορίνο της Πόρτο (1-0), η οποία έπαιξε ξανά με δέκα παίκτες για 45+ λεπτά.

Όπως αναφέρει το Sport24, η Πόρτο δεν ήταν κακή στο πρώτο ημίχρονο, είχε σαφές στόχο να μην δεχτεί γκολ και να περιμένει υπομονετικά το τέρμα που θα την έβαζε και πάλι στο… παιχνίδι της πρόκρισης.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα είχε δηλώσει πριν το ματς πως θέλει να σκοράρει κόντρα στον Ίκερ Κασίγιας, καθώς ήταν κάτι ξεχωριστό και τελικά το κατάφερε.

Αστόχησε μία, αστόχησε δύο, τελικά με εκτέλεση πέναλτι νίκησε τον Ισπανό πορτιέρε και άνοιξε το σκορ στο 42′, με την πρόκριση πλέον να έχει… καθαρίσει.

Βλέπετε το πέναλτι το έκανε ο Μάξι Περέιρα… αποκρούοντας ξεκάθαρα την μπάλα με το χέρι σε κοντινό πλασέ του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, έτσι ο Ουρουγουανός μπακ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Όσον αφορά στον Πάουλο Ντιμπάλα, προαναφέραμε πως ήθελε πολύ το γκολ κόντρα στον Κασίγιας, τον οποίο εκτιμά ιδιαίτερα και μάλιστα με το τέλος του ημιχρόνου του ζήτησε να αλλάξουν φανέλα (το έκαναν φυσικά).

Στο 49′ ο Κασίγιας αποσόβησε αυτογκόλ του Μπραχιμί  και στην συνέχεια της φάσης η Πόρτο βρήκε στην αντεπίθεση, ο Σοάρες απέφυγε εξαιρετικά τον Μπενατιά, βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπουφόν, αλλά αστόχησε.

Συνθέσεις

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Ντάνι Άλβες, Μπενατιά (60′ Μπαρτζάλι), Μπονούτσι, Αλέξ Σάντρο, Κεντίρα, Μαρκίζιο, Κουαδράδο (46′ Πιάτσα), Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν.

ΠΟΡΤΟ: Κασίγιας, Μάξι Περέιρα, Φελίπε, Μαρκάνο, Λαγιούν, Ντανίλο Περέιρα, Αντρέ Αντρέ, Όλιβερ Τόρες, Μπραχιμί, Αντρέ Σίλβα (46′ Μπολί), Σοάρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected