Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Μακροχώρι 2-0 (photos)

Μία ακόμη νίκη (η 12η φετινή) για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που διατήρησε τη διαφορά από την τρίτη θέση στους δύο βαθμούς.

Αυτός είναι άλλωστε και ο μοναδικός και απόλυτα εφικτός στόχος του “δικεφάλου”, που συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα, παρά το γεγονός πως προχώρησε τον Γενάρη σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του. Από την άλλη πλευρά, η νεανική ομάδα του Μακροχωρίου είχε ακόμη μία θετική απόδοση και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, ακόμη κι αν έχασε τον Τάσο Τσακαλίδη σε καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο (χαρακτηριστικό το γεγονός πως σφάδαζε από τον πόνο) και εκφράζονται φόβοι για μεγάλη ζημιά.

Η πρώτη καλή φάση στον αγώνα ήταν και το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. Στο 9′ ο Λευτέρης Κίτσας κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά προς τη γραμμή του άουτ, έκλεψε τη μπάλα από τον Πέγιο που δεν κάλυψε σωστά με το σώμα και ο μέσος του ΠΑΟΚ. “έσπασε” τη μπάλα στη μικρή περιοχή για τον Καραντουλαμά, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να “γράψει” το 1-0 για την ομάδα του.

Η πίεση του “δικεφάλου” συνεχίστηκε και στη συνέχεια, θέλοντας να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ ώστε να “καθαρίσει” από νωρίς τη νίκη.

Παρά τις προσπάθειες όμως, το ρευστό 1-0 παρέμεινε, με αποτέλεσμα το Μακροχώρι να ανεβάσει στροφές στη συνέχεια και με άξονα το αδιάκοπο τρέξιμο και την πολύ καλή φυσική κατάσταση, να μεταφέρει την πίεση στα καρέ του Ευαγγελόπουλου.

Στο 56′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Νικόπουλου μέσα στην περιοχή, ωστόσο ο ρέφερι κ. Νατσιούρας έδειξε συνέχεια στο παιχνίδι, ενώ στο 68′ ο Πίκος είχε δοκάρι σε γυριστό σουτ που επιχείρησε μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου.

Το γκολ όμως που έψαχναν οι φιλοξενούμενοι, ήρθε τελικά για τον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στο 79′ όταν ο Θανάσης Κίτσας κινήθηκε ωραία από δεξιά, “έσπασε” τη μπάλα στον Καραντουλαμά, ο οποίος επιχείρησε το σουτ, ο Τσιμπρής απέκρουσε εντυπωσιακά και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης (που συνεχίζει να σκοράρει ανελλιπώς) σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα αλλά και 13ο στο φετινό πρωτάθλημα.

Η εξέλιξη αυτή, έδωσε ουσιαστικά τέλος στις όποιες ελπίδες του Μακροχωρίου, που είχε όμως μια ακόμη καλή στιγμή στον αγώνα σε σουτ του Γιώργου Παπακωνστανίνου, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Νατσιούρας, με βοηθούς τους κ.κ. Λαζάρου και Ιασωνίδη.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Μπουκλάς, Κούκλας, Κίτσας Λ.Δ., Ασλάνογλου, Καρατάσιος (85′ Μαρτσέλος), Καραντουλαμάς, Κούκλης (70′ Κίτσας Κ.), Κίτσας Ν. (72′ Σούγκαρης), Κίτσας Θ., Κίτσας Σ.

Μακροχώρι : Τσιμπρής, Γκιουλέκας, Ηλιάδης, Πέγιος, Νικόπουλος, Τσαουσίδης, Τσακαλίδης Γ., Παπακωνσταντίνου Δ., Βύζας (70′ Μουρατίδης), Τσακαλίδης Τ. (65′ λ.τ. Πίκος), Παπαδόπουλος (80′ Παπακωνσταντίνου Γ.)

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected