Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αυτή η ματσάρα είχε μόνο δύο γκολ! (vid)

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ έμειναν στο 1-1 μετά από ένα ματς με φρενήρη ρυθμό για την Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Όπως αναφέρει το novasports.gr, το αποτέλεσμα δεν βόλεψε καμία από τις δύο ομάδες, καθώς οι γηπεδούχοι έμειναν πίσω σε σχέση με την δεύτερη Τότεναμ, ενώ οι «ρεντς» περιμένουν πλέον γκέλες Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ για να παραμείνουν στην τετράδα, έχοντας δύο ματς περισσότερα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους στο 40′, με τον Σίλβα να τροφοδοτεί τον Στέρλινγκ αλλά αυτόν να μην μπορεί να εκτελέσει.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν κουρασμένοι και η Λίβερπουλ το εκμεταλλεύτηκε με τις γνωστές της αντεπιθέσεις. Στο 51′, ο Κλισί ανέτρεψε στην περιοχή τον Φιρμίνο και ο Μίλνερ με το έβδομο φετινό του εύστοχο πέναλτι σε ισάριθμες εκτελέσεις, έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους απέναντι στην παλιά του ομάδα.

Στο 69′ όμως ο Ντε Μπράινε βρήκε υπέροχα τον Αγουέρο, ο οποίος ισοφάρισε από κοντά για τους γηπεδούχους.

Στο 80′ ο Λαλάνα έχασε τεράστια ευκαιρία σε κενή εστία για να κάνει το 1-2, ενώ ο Αγουέρο στις καθυστερήσεις αστόχησε επίσης από πολύ καλή θέση, με αποτέλεσμα το 1-1 να διατηρηθεί ως το τέλος.

Συνθέσεις

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Καμπαγιέρο, Φερναντίνιο, Στόουνς, Οταμέντι, Κλισί, Γιαγιά Τουρέ (65′ Σανιά), Ντε Μπράινε, Νταβίντ Σίλβα, Στέρλινγκ, Σανέ (83′ Φερνάντο), Αγκουέρο.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Κλάιν, Ματίπ, Κάβαν, Μίλνερ, Εμρέ Τζαν, Λαλάνα, Βαϊνάλντουμ, Μανέ, Κοουτίνιο (73′ Ορίγκι), Φιρμίνο (89′ Λούκας Λέιβα).

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected