Ακαδημίες Ημαθίας

Ο ΠΑΟΚ Κουλούρας στο Πασχαλινό τουρνουά ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ξάνθη!

Η Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κουλούρας έκανε δεκτή την πρόσκληση της ΠΑΕ Ξάνθης προκειμένου να συμμετάσχει σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο άρτια οργανωμένα ποδοσφαιρικά τουρνουά της χώρας μας που διοργανώνεται στην τοποθεσία Πηγάδια, της ομώνυμης πόλης, 9, 10 και 11 Απριλίου 2017.

Το τουρνουά αφορά τις κατηγορίες:

ΠΑΙΔΙΚΟ, ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ και ΤΖΟΥΝΙΟΡ.

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά, θα διαμείνουν για 2 μέρες σε γνωστό Ξενοδοχείο της πόλης με ΠΛΗΡΕΣ μενού και 4 γεύματα, στα πρότυπα των ψηλών παροχών που ισχύουν για επαγγελματικούς συλλόγους.

Παρακαλούνται όλοι όσοι θα συμμετάσχουν σε αυτή τη μοναδική γιορτή ποδοσφαίρου, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Σχολής μας στο τηλ: 2331097000, ή στο κινητό 6947157929 μέχρι και τη Τρίτη 28 Μαρτίου (Το βράδυ της Τρίτης οφείλουμε να αποστείλουμε όλα τα ονόματα των συμμετεχόντων στην οργανωτική επιτροπή της ΠΑΕ Ξάνθης).

Υπογραμμίζουμε πως το συγκεκριμένο τουρνουά είναι μοναδικό στο είδος του καθώς αυτό πραγματοποιείται “με σκοπό να δώσει στους νέους ποδοσφαιριστές τη δυνατότητα να επιδείξουν τις ικανότητές τους, να βιώσουν έντονα συναισθήματα και να αποκομίσουν όλες τις θετικές εμπειρίες από τη συμμετοχή τους σε μια υψηλού επιπέδου αθλητική διοργάνωση”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected