Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Αχιλλέας Νάουσας 4-0

Στο ρελαντί ο ρυθμός στο σημερινό παιχνίδι του Δημοτικού Γηπέδου Τρικάλων, εκεί όπου ο Μέγας Αλέξανδρος επικράτησε με 4-0 του ελλιπέστατου Αχιλλέα Νάουσας και διατήρησε τη διαφορά από την κορυφή.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου δεν φόρτσαρε και γενικότερα βρήκε τις επιθετικές λύσεις στο σημερινό παιχνίδι, αρχικά με τον Γιώργο Κίτσα, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό με ατομική προσπάθεια και στη συνέχεια με τον Νίκο Κουντουρά, ο οποίος στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, “έγραψε” με δυνατό σουτ το 2-0, μετά από ασίστ του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ενδιάμεσα, ο Κίτσας είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι του Μπουμπουλέντρα.

Στο 69′ οι “πράσινοι” ανέβασαν το δείκτη του σκορ με το δεύτερο γκολ του Γιώργου Κίτσα (επίσης με ατομική προσπάθεια και πλασέ) ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ζωγράφος μετά από πάσα του Σωτήρη Ιωακειμίδη, ο οποίος αγωνίστηκε σήμερα ως…επιθετικός, μιας και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια ανέλαβε ο νεοαποκτηθέντας Αργυρόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Χαραλαμπίδη.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης, Κουκουράκης, Αθανασιάδης Η., Μηνούδης, Κιρκιλιανίδης (30′ Σούρλας Σ.), Ταταρίδης (55′ Ζωγράφος), Σούρλας Δ., Πατατούκας, Κίτσας (71′ Ιωακειμίδης), Κουντουράς

Αχιλλέας Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Σαμαράς Δ. (22′ Καϊσίδης), Στογιάννος Ρ., Σύγγας (71′ Μπογιατζόγλου), Τσάλμας, Στογιάννος Γ., Γιάτσος, Τασιώνας, Σακελλάρης, Καϊσίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected