Κύπελλο Γ Εθνικής

Ιστορική πρόκριση στον τελικό!

Η ιστορική Αχαϊκή πήρε μεγάλη πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, στην διαδικασία των πέναλτι, κερδίζοντας με 5-4 την Κηφισιά στο γήπεδο του Άργους.

Όπως αναφέρει το patragoal.gr, στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού το σκορ έληξε 1-1. Προηγήθηκε η ομάδα της Αττικής στο 24ο λεπτό με τον Σουλελέ και ισοφάρισε η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου με τον Κωστούλα στο 60΄. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και εν συνεχεία στα πέναλτι, όπου οι δύο ομάδες είχαν από ένα χαμένο (4-4).

Στα νοκ άουτ πέναλτι ο παίκτης της Κηφισιάς έστειλε την μπάλα άουτ, με την Αχαϊκή να είναι εύστοχη με τον Λεωνίδα Αγγελόπουλο και να επιστρέφει με το εισιτήριο του τελικού στην Αχαγιά. Πάντα στο πλευρό της οι “Ισοβίτες” που δεν σταμάτησαν να φωνάζουν καθ΄ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

ΑΕ Καραϊσκάκης – Αχαϊκή, ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Γ Εθνικής, που θα διεξαχθεί στις 9/4 σε έδρα που θα ορίσει η ΕΠΟ

Συνθέσεις

Αχαϊκή : Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Πετρόπουλος, Ρίλντι, Κωνσταντινόπουλος, Γεωργόπουλος, Αγγελόπουλος, Μικελάτος, Λαμπρόπουλος, Αποστολόπουλος.

ΑΕ Κηφισιάς : Καλδέλης, Χαλκιάς, Ταμπάκης, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεταλλινός, Σάμιος, Ρέντζης, Σουλελές, Φαρινόλα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected